Het laatste autonieuws

Misschien is dit niet de eerste auto waar je aan denkt als je op zoek bent naar een nieuwe auto. Maar grote kans dat u heel enthousiast wordt bij een nadere kennismaking met deze Kia Soul die in een hippe creme-kleur is gespoten. De origineel gelijnde Kia heeft een verrassend ruim interieur en dit exemplaar … Lees meer »

Gelukkig en gezond 2018

Namens het hele team van Otto de Gooijer wensen wij u een gelukkig & gezond 2018 met veel veilige kilometers. Ook in het nieuwe jaar staan wij wederom voor u klaar. Onderhoud, reparatie en uiteraard de keuze uit een indrukwekkend aantal kwaliteitsoccasions. Lees meer »

Mazda gaat twee van haar modellen van een upgrade voorzien! De Mazda CX-3 en Mazda2 krijgen later dit jaar beide een nieuwe versie. Uiteraard zijn de nieuwe modellen te zijner tijd leverbaar bij Autobedrijf Otto de Gooijer. Mazda CX-3 2017 De verbeteringen aan de Mazda CX-3 zijn voornamelijk onderhuids. Zo is de filtering van de … Lees meer »

Als specialist in luxe auto’s, mogen wij ook regelmatig nieuwe auto’s verzorgen voor onze klanten. Daarom zijn wij verheugd dat de nieuwe Audi A5 cabrio nu leverbaar is! Audi A5 Cabriolet 2017 Vooral het interieur van de luxe cabriolet heeft een flinke update gekregen. Zo is Audi’s Virtual Cockpit vanaf nu ook in dit model … Lees meer »

Nieuwe Volvo XC60

De nieuwe Volvo XC60 is, zeer waarschijnlijk, al vanaf de zomer van 2017 leverbaar! Ook bij ons autobedrijf kunt u terecht voor de aanschaf van een nieuwe Volvo XC60, maar ook voor alle andere modellen! Als specialist op het gebied van zowel nieuwe auto’s als occasions, kunt u met werkelijk iedere wens bij ons terecht. … Lees meer »

Als specialist in nieuwe auto’s kunnen we van alle merken ook de nieuwste modellen leveren. Binnenkort kunnen wij voor u dan ook de aanschaf verzorgen van de nieuwe BMW 5-serie en de nieuwe Mini Countryman! BMW 5-serie 2017 De nieuwe BMW 5-serie is een verbeterde versie van zijn al fantastische voorganger. Voor wat betreft de … Lees meer »

Wist u al dat u bij Autobedrijf Otto de Gooijer ook terecht kunt voor de aanschaf of lease van een nieuwe auto? Wij leveren nieuwe auto’s van ieder merk, waaronder ook de nieuwste modellen. Zo kunnen wij ook de nieuwe modellen leveren van de Audi Q5, Audi A5 Sportback en S5 Sportback. Onderstaand leest (en … Lees meer »

Bij Autobedrijf Otto de Gooijer zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team! Zo hebben wij momenteel diverse vacatures open staan. Herken jij jezelf in één van de onderstaande functieprofielen? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen of direct te solliciteren! Ervaren Autopoetser (fulltime) Ben jij de persoon die onze … Lees meer »

Bijtelling 2017

De bijtelling voor leaseauto’s gaat, net als in voorgaande jaren, vanaf 1 januari 2017 veranderen. Door wijzigingen aan te brengen in de bijtellingsregels, tracht de overheid de belastinginkomsten vanuit de bijtelling te stabiliseren. Tevens poogt de overheid met de nieuwe regels het rijden van volledig elektrische auto’s te stimuleren. Vereenvoudigde bijtellingsregels 2017 Waar de bijtelling … Lees meer »

Nu de winter steeds meer haar weg weet te vinden in Nederland, stijgt het aantal pechgevallen ook. Door de kou is er een grotere kans dat onderdelen het begeven. Tevens vinden er in de winter meer ongevallen plaats. Gladheid en regen kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen. Zeker wanneer uw auto niet winterklaar is! Complete wintercheck … Lees meer »