Het laatste autonieuws

Met de komst van de DS3 bij is er een nieuwe, frisse wind gaan waaien bij het illustere, Franse merk. De succesvolle, hippe en volledig zelf te ‘customizen’ DS3 breekt met het traditionele verleden. Typisch een auto waarmee je boven het maaiveld uitsteekt vanwege z’n aparte looks. Rijdt u mee? Otto de Gooijer van het … Lees meer »

Een Mazda2 is een milieubewuste sportieve compact voor een gunstige prijs. Dit exemplaar van Otto de Gooijer rijdt u namelijk al voor € 7.500,- en dat is beslist een nette aanbieding voor deze auto. Wij haalden een hagelwit exemplaar in Rhenen aan de Cuneraweg op voor een grondige proefrit. De Mazda2, staat er in deze … Lees meer »

Wie een Audi A8 bezit, wist het natuurlijk al lang. Deze chique Audi weet je te betoveren met autokwaliteiten van het allerhoogste niveau zonder dat je er mee te koop loopt. En laat dat nu net de grote troef zijn van de A8. Wij maken een proefrit bij Otto de Gooijer!   Chique In de topklasse … Lees meer »

Het toverwoord bij BMW is Efficiënt Dynamics’. De speciale ‘Edition’-modellen die voorzien zijn van deze technologie zijn goed voor het milieu en goed voor de portemonnee van de bestuurder. Otto de Gooijer stelt deze schitterende BMW uit 2013 graag aan u voor en daarom maken wij een uitgebreide proefrit! EDE Voordat ik op pad ga … Lees meer »

Op Tweede Paasdag (maandag 2 april) zijn wij van 10:00u tot 16:00u geopend. Kom dus gerust langs en kijk en vergelijk meer dan 100 occasions met elkaar.Uiteraard kunt u ook een proefrit maken. Kortom, kom langs en geniet van onze ruime keuze. Want of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto of juist … Lees meer »

De meeste startproblemen bij een koude start worden veroorzaakt door de accu. Oudere accu’s begeven het al bij een temperatuur onder de -5 graden. Wacht daarom niet te lang met het laten controleren van de accu. Want niet alleen het vermogen van de accu neemt af, de startweerstand van de motor neemt bovendien met ongeveer … Lees meer »

Misschien is dit niet de eerste auto waar je aan denkt als je op zoek bent naar een nieuwe auto. Maar grote kans dat u heel enthousiast wordt bij een nadere kennismaking met deze Kia Soul die in een hippe creme-kleur is gespoten. De origineel gelijnde Kia heeft een verrassend ruim interieur en dit exemplaar … Lees meer »

Gelukkig en gezond 2018

Namens het hele team van Otto de Gooijer wensen wij u een gelukkig & gezond 2018 met veel veilige kilometers. Ook in het nieuwe jaar staan wij wederom voor u klaar. Onderhoud, reparatie en uiteraard de keuze uit een indrukwekkend aantal kwaliteitsoccasions. Lees meer »

Mazda gaat twee van haar modellen van een upgrade voorzien! De Mazda CX-3 en Mazda2 krijgen later dit jaar beide een nieuwe versie. Uiteraard zijn de nieuwe modellen te zijner tijd leverbaar bij Autobedrijf Otto de Gooijer. Mazda CX-3 2017 De verbeteringen aan de Mazda CX-3 zijn voornamelijk onderhuids. Zo is de filtering van de … Lees meer »

Als specialist in luxe auto’s, mogen wij ook regelmatig nieuwe auto’s verzorgen voor onze klanten. Daarom zijn wij verheugd dat de nieuwe Audi A5 cabrio nu leverbaar is! Audi A5 Cabriolet 2017 Vooral het interieur van de luxe cabriolet heeft een flinke update gekregen. Zo is Audi’s Virtual Cockpit vanaf nu ook in dit model … Lees meer »