Het laatste autonieuws

Dit type Mercedes-Benz B-Klasse werd in 2012 geïntroduceerd. De compacte MPV-achtige auto was altijd al een fijn, praktisch en ruim vervoermiddel. Deze toenmalig nieuwe versie gooide er in alle opzichten nog een flinke schep bovenop. Met als belangrijkste winst: de B-klasse is nu naast handig en degelijk ook ontzettend leuk geworden! Zeker in de uitvoering … Lees meer »

Maak bij Otto de Gooijer in Rhenen een proefrit met deze perfect onderhouden Mercedes-Benz C Klasse in een luxe uitvoering. Bij wijnliefhebbers loopt het water in de mond als ze oog in oog staan met een echte ‘Grand Cru’. Deze selecte groep verfijnde wijnen staat borg voor vakmanschap, bewezen hoge kwaliteit en een rotsvaste reputatie … Lees meer »

De nieuwe kleine Volkswagen staat al weer een aantal jaren hoog in de verkooplijsten. Geen wonder vinden ze bij autobedrijf Otto de Gooijer. Immers, ben je in deze klasse op zoek naar een auto die qua degelijkheid en stevigheid niets onder doet voor bijvoorbeeld de grotere Polo of Golf? Dan is dit je auto! De … Lees meer »

Een ware topathleet loopt niet te koop met zijn prestaties. Nee, die doet ’t het gewoon. Met hart en ziel topprestaties leveren als het nodig is. Maar voorkomend en ingetogen in alle andere gevallen. Deze eigenschappen gaan ook op voor de BMW X5 M 4.4. V8 in de bijzonder kleurstelling waarin Otto de Gooijer hem … Lees meer »

Een Golf kent iedereen. Al meer dan 40 jaar is dit Volkswagen-model publiekslieveling. Niet alleen in Nederland maar feitelijk over de hele wereld. Exclusief kan je de Golf dus nauwelijks noemen. Anders wordt het met ‘ een ‘R’ in de type-aanduiding. Otto de Gooijer heeft een ‘R’ die wij meenemen voor een proefrit! Rijbeleving bij … Lees meer »

Met de komst van de DS3 bij is er een nieuwe, frisse wind gaan waaien bij het illustere, Franse merk. De succesvolle, hippe en volledig zelf te ‘customizen’ DS3 breekt met het traditionele verleden. Typisch een auto waarmee je boven het maaiveld uitsteekt vanwege z’n aparte looks. Rijdt u mee? Otto de Gooijer van het … Lees meer »

Een Mazda2 is een milieubewuste sportieve compact voor een gunstige prijs. Dit exemplaar van Otto de Gooijer rijdt u namelijk al voor € 7.500,- en dat is beslist een nette aanbieding voor deze auto. Wij haalden een hagelwit exemplaar in Rhenen aan de Cuneraweg op voor een grondige proefrit. De Mazda2, staat er in deze … Lees meer »

Wie een Audi A8 bezit, wist het natuurlijk al lang. Deze chique Audi weet je te betoveren met autokwaliteiten van het allerhoogste niveau zonder dat je er mee te koop loopt. En laat dat nu net de grote troef zijn van de A8. Wij maken een proefrit bij Otto de Gooijer!   Chique In de topklasse … Lees meer »

Het toverwoord bij BMW is Efficiënt Dynamics’. De speciale ‘Edition’-modellen die voorzien zijn van deze technologie zijn goed voor het milieu en goed voor de portemonnee van de bestuurder. Otto de Gooijer stelt deze schitterende BMW uit 2013 graag aan u voor en daarom maken wij een uitgebreide proefrit! EDE Voordat ik op pad ga … Lees meer »

Op Tweede Paasdag (maandag 2 april) zijn wij van 10:00u tot 16:00u geopend. Kom dus gerust langs en kijk en vergelijk meer dan 100 occasions met elkaar.Uiteraard kunt u ook een proefrit maken. Kortom, kom langs en geniet van onze ruime keuze. Want of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto of juist … Lees meer »