Auto leasen

Bekijk onze occasions

Een auto leasen kan bij Autobedrijf Otto de Gooijer op basis van financial lease. Autolease op basis van financial lease is bij ons mogelijk voor zowel het aanschaffen van een nieuwe auto, als het leasen van een occasion. Bovendien kunt u nieuwe auto’s en occasions bij ons zowel zakelijk- als privé leasen.

Voordelen van een auto leasen met financial lease

Uw auto leasen op basis van financial lease heeft vele voordelen. Wij zetten enkele van de belangrijkste voordelen van deze leasevorm alvast voor u op een rij:

  • vaste looptijd en rente, tot wel 60 maanden
  • zelf bepalen voor welk termijn u de auto leaset
  • de BTW van de aanschafprijs is te verrekenen met uw omzetbelasting
  • een auto leasen kan zowel privé, als zakelijk
  • u kunt eventueel een auto inruilen op de te leasen auto

Auto leasen met transparante afspraken

Bij Autobedrijf Otto de Gooijer bent u ervan verzekerd dat alle details omtrent het leasen van de auto transparant en helder zijn. Wij kijken graag samen met u naar de meest passende leaseconstructie voor uw persoonlijke situatie. Indien gewenst kunnen wij ook een aanvraag voor u indienen, waarna u op korte termijn weet of de door u gewenste leaseconstructie haalbaar is.

Maak gebruik van onze onderstaande leasecalculator om direct een indicatie te berekenen van de maandelijkse kosten die gepaard gaan met het leasen van de auto die u op het oog heeft.