Reviews Otto de Gooijer

Autobedrijf Otto de Gooijer wordt door haar klanten beoordeeld met een 9.5 / 10 op basis van 738 referenties.

10 / 10

Goed geholpen en alles onder garantie

Ik kon 30 minuten blijven zitten met koffie terwijl euvel werd verholpeb

2 / 10

waardeloos bedrijf

3 weken geleden mail verstuurd betreft inruil voor een Audi A 6. tot op heden niets gehoord. Als je geen interesse hebt meld het dan ook!

10 / 10

Eigenaar geeft een betrouwbaar gevoel

Voor de eerste keer auto gekocht bij de Gooijer autobedrijf,auto is perfect afgeleverd en meer gedaan dan afgesproken was. Je krijgt het gevoel dat niets te veel gevraagd is. Kortom een aanrader.

10 / 10

Snel en professioneel geholpen door de werkplaats

Vakkundige en betrokken technici die snel en netjes de reparatie hebben uitgevoerd

10 / 10

Ik ben vlot en goed geholpen.

De Gooijer had een auto staan die ik wel wilde hebben. Mijn vraag was wat ik nog voor mijn oude auto kon krijgen, waar door het bedrijf vlot op werd gereageerd. De volgende dag belde ik naar de garage en ik werd vriendelijk te woord gestaan en werd direct uitgenodigd om langs te komen en we hebben een deal gesloten.

10 / 10

Wederom top service!!!

Mijn auto gebracht voor de apk en grote beurt. Vervangend vervoer meegekregen. Alles netjes uitgevoerd, zoals altijd. Mijn auto kon ik aan het eind van de dag weer gewassen ophalen :-D. Zeer tevreden. Medewerkers van Otto de Gooijer Autobedrijf, weer bedankt voor deze top service.

7 / 10

Ik heb het pand verlaten....met een bick smile en een goed gevoel

Ik werd goed ontvangen. Ik kreeg een goede inzicht van de staat van de auto.(een overzicht van onderhoud). Na het onderhandelen kwamen we tot een overeenstemming met de prijs. De auto werd schoon,netjes opgeleverd en een grote zilveren strik op de motorkap.(dat gaf mij een bijzonder gevoel). Al met al reed ik daar met een brede lach op mijn gezicht de horizon te gemoed.

10 / 10

Snel een afspraak kunnen maken en goed geholpen.

Fijn dat mijn auto in goede handen is.

10 / 10

Super service!

Zoals altijd weer erg goed geholpen.

8 / 10

Prima

Goede service

10 / 10

Zoals het hoort te gaan.

Voor de eerste keer een auto bij dit bedrijf gekocht. Maar het voelde eigenlijk meteen goed, kunnen ze elders nog iets van leren (zelfs bij officiële dealers). Heb daarom ook niet lang getwijfeld en de auto gekocht en gelijk meegenomen. Ik heb na de koop per mail nog twee vragen gesteld en daar werd gelijk op gereageerd. Het wachten is nu op een nalevering van een accessoire(tasje), maar dat gaat helemaal goed komen.

10 / 10

goed bedrijf

Hele vriendelijke mensen. En prima service

10 / 10

Prettig geholpen, eerlijk geadviseerd, ruime keus.

Goed adres voor occasions die de aankoopprijs waard zijn. Ik ben heel blij met onze keus.

10 / 10

vriendelijk en goed gedaan

zie hierboven

10 / 10

Uitstekende service!

Deskundig en geven advies op maat, vriendelijk personeel én altijd bereikbaar...

10 / 10

Prettig en snel geholpen

Prettig en snel geholpen.

8 / 10

Betrouwbare garage

Je wordt er altijd prima geholpen, ook bij kleine mankementen staat men voor je klaar.

10 / 10

Uitstekend autobedrijf

Mooi bedrijf, zowel het pand als de service. Vakkundige medewerkers. Mijn ervaring met dhr. O. de Gooijer is evenzo positief: naar wensen/vragen wordt geluisterd en prettig op gereageerd. Ik raad dit autobedrijf aan.

10 / 10

Geen gladde praatjes, maar gewoon keurig geholpen!

Ik heb een VW Passat gekocht en gesproken met Otto de Gooijer en zijn zoon. - Ik ben keurig te woord gestaan. Tevens werd er snel en goed gereageerd op mails. Communicatie was top. - De auto is snel klaar gemaakt incl. montage trekhaak. - Toen ik aangaf dat een rubberen mat bij de VW webshop 50% goedkoper was ivm aanbieding, werd dit bedrag gecorrigeerd. Dat vond ik een mooi gebaar. Over een paar jaar weet ik pas of ik een succesvolle aankoop heb gedaan, maar mocht ik tegen problemen aanlopen, dan heb ik in elk geval het vertrouwen dat dit bedrijf het servicegericht oplost.

10 / 10

Klantvriendelijk

Onze auto kwam voor een apk en grote beurt. We werden keurig op de hoogte gehouden toen bleek dat er extra reparaties uitgevoerd moesten worden en wat bijbehorende kosten waren.

10 / 10

Eerlijke mensen

Goede prijs gekregen voor mijn auto en een nette prijs voor mijn nieuwe aanwinst. Een aanrader.

10 / 10

Gewoon geweldig, vriendelijk en snel!

We moeten er een eindje voor rijden, maar dat is het ons dubbel en dwars waard.

10 / 10

Vriendelijke service en duidelijk verhaal

Vrijdag 22 januari proefgereden in een Golf Cabrio. De auto zag er heel schoon en verzorgt uit. Na een goed bod voor mijn oude auto de deal rond gemaakt. Kon de volgende dag de auto al ophalen, de drie op en aanmerkingen die ik had waren ook opgelost. Bij het wegrijden sloot de kap niet helemaal goed, dit werd gelijk opgelost. Kortom: erg tevreden Verder een erg mooie collectie auto’s en geen gladde verkooppraatjes.

10 / 10

Goede service en aardig personeel

Altijd netjes geholpen met onderhoud en vragen. Nette prijzen, eerlijke en nette afhandeling van aankoop en verkoop van onze auto's

10 / 10

Hele goede ervaringen

Altijd vriendelijk en altijd behulpzaam En de koffie staat klaar

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 30
  • Webshop