Reviews Otto de Gooijer

Autobedrijf Otto de Gooijer wordt door haar klanten beoordeeld met een 9.7 / 10 op basis van 976 referenties.

10 / 10

Prettige garage

Vriendelijk en deskundig geholpen door Otto, ruim de tijd gekregen voor een proefrit.

8 / 10

Klantvriendelijk en servicegericht !

Op zoek naar een andere auto vriendelijk ontvangen in de prachtige shoroom. Occasion gekocht en bestaande auto ingeruild. Na wat onderhandelingen waren we het vrij snel eens. Auto paar dagen later opgehaald. Paar dingen waren niet helemaal naar wens, dit werd echter binnen een paar dagen adequaat verholpen door een monteur die er al snel kijk op had.

10 / 10

Leuke garage met showroom

Prima service, houd zich aan de afspraken Bekwame medewerkers en fijne directie

8 / 10

Vakkundige en vriendelijke mensen

Gewoon goed zoals het hoort.

9 / 10

Top bedrijf

Top bedrijf mooie Skoda Kamiq gekocht oude auto ingeruild. Bij het naar huis rijden na de gesloten deal kwam er een storing in de oude auto. Gelijk Otto gebeld geen pijn in je buik van krijgen alles is op te lossen. haal zaterdag de Kamiq maar op dan kun je toch weer rijden. Na 3 weken bij de dealer te staan vanwege drukte daar, Otto gebeld en hij heeft de oude auto als nog gevrijwaard. Kijk dat is service zoals je graag ziet.

10 / 10

Goede service en kwaliteit

Ik wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. Zeer vakkundig personeel en prijsverhouding tov dealers is prima.

10 / 10

Netjes geholpen met een goed advies

Een aanrader super aardige mensen.

10 / 10

Altijd bereikbaar, top service en klant staat centraal

Altijd bereikbaar, top service en klant staat centraal. Je kunt altijd een beroep op hem doen en ze gaan een stap verder dan anderen. Ik kom hier al vele jaren en weer een nieuwe auto gekocht.

10 / 10

Komen afspraken na

Prima bedrijf, welke zijn afspraken na komt. Erg blij met mn auto

10 / 10

Top; snel, accuraat en vakkundig

Probleem met uitlaat en piepende remmen meteen opgepakt en zelfde dag verholpen. Goed contact en wat ik al aan gaf: vakkundig. Dank

10 / 10

Begripvol

Zeer prettig, had na aankoop enige opmerkingen waar direct en adequaat op is gereageerd,Heb het als zeer begripvol en prettig ervaren

9 / 10

Mooi bedrijf, goede dienstverlening en uitstekende service

We waren al bij een paar garages gaan kijken maar Otto de Gooijer heeft naast een mooi bedrijf, prachtige auto's en gevoel voor service ook nog eens de gunfactor. Voor ons een eindje rijden en nadat ik vanmiddag uren in de file had gestaan dacht ik hmmmm niet zo handig om een auto verder weg te kopen. Maar goede service is een extra ritje waard zeker in een auto van Otto de Gooijer.

10 / 10

top bedrijf perfecte service

prettige sfeer goede service erg fijn pm een auto tekopen bij Otto de Gooijer.

10 / 10

Geweldige ervaring bij Autobedrijf Otto de Gooijer - De perfecte auto gekocht!

Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor de uitzonderlijke service en expertise van verkoper Gert bij Autobedrijf Otto de Gooijer. Mijn ervaring met hem tijdens de aankoop van mijn nieuwe auto was absoluut fantastisch en ik kan hem niet genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele autoverkoper. Vanaf het moment dat ik bij Autobedrijf Otto de Gooijer aankwam, merkte ik meteen de vriendelijke en gastvrije houding van Gert op. Hij begroette me met een oprechte glimlach en was buitengewoon geduldig en attent gedurende het hele proces. Het was duidelijk dat hij een diepgaande kennis en passie had voor auto's, en hij was in staat om al mijn vragen grondig en deskundig te beantwoorden. Gert nam echt de tijd om naar mijn wensen en behoeften te luisteren en begreep precies wat ik zocht in een auto. Hij adviseerde me oprecht en gaf me waardevol advies over de verschillende modellen en opties die beschikbaar waren. Zijn professionaliteit en eerlijkheid waren verfrissend en stelden me in staat om weloverwogen beslissingen te nemen. Tijdens de proefrit begeleidde Gert me geduldig en legde hij alle functies van de auto duidelijk uit. Hij zorgde ervoor dat ik me comfortabel voelde en gaf me voldoende tijd om de auto grondig te testen. Zijn enthousiasme en passie voor auto's waren aanstekelijk en gaven me het vertrouwen dat ik de juiste keuze maakte. Het onderhandelingsproces met Gert was eerlijk en transparant. Hij was in staat om een prijs te bieden die binnen mijn budget paste en zorgde ervoor dat ik me tevreden voelde met mijn aankoop. Zijn professionaliteit en vriendelijke benadering maakten de hele ervaring stressvrij en plezierig. Wat ik het meest waardeerde aan Gert was zijn toewijding om ervoor te zorgen dat ik tevreden was met mijn aankoop, zelfs nadat de transactie was voltooid. Hij bood aan om eventuele verdere vragen of zorgen die ik had aan te pakken en stond altijd klaar om te helpen. Kortom, de uitstekende service

10 / 10

Meteen een Goed gevoel bij aankoop

Fijne samenwerking en heel flexibel met mogelijkheden van aankoop

10 / 10

Geweldig autobedrijf met mee denkende eigenaar in het doen van zaken,zoals het hoort!! Ik zeg toppie

Mee denkend, oplossing gericht en zeer gastvrij. Aanrader!!

10 / 10

Komen afspraken na.

Ook voor oude klanten. Vriendelijk en correct. Top!

10 / 10

Snel en professioneel

Altijd geweldig goede en snelle service van dit mooie bedrijf.

10 / 10

Goede service en behulpzaam

Autobedrijf Otto de Gooijer is zeker aan te bevelen. Ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Goede service en prijs-kwaliteit is prima.

10 / 10

Uitstekend

.

9 / 10

Super service!

Na het opleveren van de auto hadden we een paar puntjes. Daar werd niet moeilijk overgaan en alles werd super opgelost. bedankt en tot een volgende keer.

8 / 10

professioneel, vriendelijk en prima kwaliteit

Vriendelijke ontvangst met een kopje koffie. Dit keer een simpele APK keuring met als uitslag een tien met een griffel.

10 / 10

Super bedrijf eigenlijk MEER dan een 10

Otte de Gooijer en zijn team hebben mij fantastisch geholpen. Er was een probleem met een pas gekochte Jaguar XK waar zowel elektronica specialisten als een Jaguar dealer niet uitkwamen. Auto mocht toen naar een Jaguar specialist die na lang zoeken het probleem heeft opgelost. Er werd niet moeilijk gedaan over de best wel hoge kosten. Otto super bedankt en wil dit bedrijf aan iedereen aanraden!!!!

9 / 10

Klantvriendelijk en professioneel

.

10 / 10

Alles vlot en naar wens verlopen!

Auto keurig nagekeken en een beurt gekregen. Enige onduidelijkheid was wanneer de auto klaar was. De sms die s middags blijkbaar verstuurd was, ontving ik pas om half acht die avond.

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 40
  • Webshop