Reviews Otto de Gooijer

Autobedrijf Otto de Gooijer wordt door haar klanten beoordeeld met een 8.9 / 10 op basis van 626 referenties.

10 / 10

Super service

Vanaf het eerste telefonisch contact tot het wegrijden met de nieuwe aankoop alleen lof. Plezierig en deskundig geholpen. Fijne ervaring.

10 / 10

Prettig gesprek, goede service en een geweldige auto!!

Na een prettig, informatief gesprek was de koop van onze nieuwe auto snel een feit. We hebben jullie service als zeer goed ervaren en genieten nu van de geweldige auto! Tot de 1e beurt!

10 / 10

Eerlijk en betrouwbaar

Eerlijk en betrouwbaar. Goede en snelle service.

10 / 10

Super service in een totaal pakket.

Heel benaderbaar en met uitstekende service geholpen van het eerste telefoontje tot het allerlaatste contact. Kleine opmerkingen van mij zijn geweldig goed, snel en met veel service opgepakt en opgelost. Alle lof en graag weer.

8 / 10

Goed geregeld.

Goed.

9 / 10

Betrouwbaar en kundig bedrijf

Vandaag onze auto opgehaald. Ondanks de Corona regels goed geïnformeerd en geholpen. Service perfect. Op de auto grote strik en een taart bij aflevering.

8 / 10

Wij zijn goed geholpen, leuk en mooi bedrijf

Wij zijn goed geholpen, leuk en mooi bedrijf!!

7 / 10

een hele fijne garage

nog weinig ervaring maar dik tevreden

9 / 10

Perfecte service

Banden gewisseld, vloeistoffen nagekeken en zeer snel weer klaar.

10 / 10

klantvriendelijk en deskundig

Snelle afspraak mogelijk; Zeer vriendelijke ontvangst met zelfs tijd voor een persoonlijk gesprek; De monteur keek verder dan zijn "APK-neus" lang was en deed enkele eenvoudige extra klusjes

8 / 10

snel geholpen en dezelfde dag auto nog terug.

in de ochtend gebeld met de garage omdat mijn auto onderweg naar mijn werk ineens vreemd begon te rijden. stoterig rijden en met flink wat verschillende waarschuw lampjes in het dashboard aan de rit naar mijn werk afgemaakt. na een belletje kwam er een monteur met uitlees computer en vervangende auto op mijn werk en las de auto uit. al snel had hij de vinger op de zere plek gelegd. meteen gevraagd of hij de APK kon doen en dat was geen probleem. al met al net voor 17:00 uur kon ik de auto alweer ophalen. gerepareerd en met een kersverse APK weer lekker karren. rekening netjes digitaal in mijn postvak en vlot overgemaakt. beide partijen tevreden lijkt mij.

10 / 10

Super service en kwaliteit

Voor mijn auto was ik op zoek naar een set goede banden. Ik ben een redelijk sportieve rijder. Zelf wist ik niet wat dan de beste keuze zou zijn. Hierin werd ik weer fantastisch geholpen en geadviseerd.

10 / 10

altijd goede services en koffie terwijl je wacht

altijd goede services en koffie terwijl je wacht

10 / 10

Prima!

Nooit geen problemen

9 / 10

Geweldig

Zo als altijd geweldig

10 / 10

Service gerichtheid

In eerste instantie komt het bedrijf bij zeer klantvriendelijk over. Ben benieuwd naar de volgende kleine beurt. Zie ziet dan dat een bedrijf airco-vloeistof etc. etc. automatisch erbij doen. Dan betaal je meer dan nodig. Verwacht dit niet bij Otto de Gooijer.

8 / 10

Geen enkele opmerking of wanklank,

Alles prima geregeld.

9 / 10

Word altijd snel en vakkundig geholpen

word snel en vriendelijk te woord gestaan een afspraak is dan snel gemaakt.

10 / 10

Vriendelijk, betaalbaar, vakbekwaam, netjes

Recentelijk met mijn auto hier geweest voor een storing aan het rechter achterportier. Hiervan deed de centrale vergrendeling het niet meer. Deze klacht komt bij dit merk vaker voor. Het originele onderdeel was met enkele dagen binnen. Ik had al een afspraak gemaakt voor 08.00 uur en er werd direct aan begonnen. Binnen een uur was de klus geklaard. 's Avonds direct de factuur betaald! Hier kan de merkdealer nog wat van leren! Ik blijf hier graag in onderhoud!

9 / 10

Klantgericht

Staan voor je klaar en geven goed advies. Inmiddels daar de 2e mercedes aangeschaft en in onderhoud.

10 / 10

Super tevreden

Top

10 / 10

Zeer netjes

Vriendelijk en netjes.

10 / 10

Prettig klantgericht

X

8 / 10

Gastvrije, vriendelijke ervaring met een uitstekende uitleg over de reparaties

Het is voor mij geen straf om even te wachten totdat de reparatie gedaan is, heerlijke koffie en een krantje ligt klaar. Een keurige uitleg en advies van de monteur stel ik erg op prijs. Kortom ga zo door voor mij is geen verandering nodig.

10 / 10

klantvriendelijk en goede service

goede service

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 26
  • Webshop