Reviews Otto de Gooijer

Autobedrijf Otto de Gooijer wordt door haar klanten beoordeeld met een 8.9 / 10 op basis van 667 referenties.

9 / 10

Positieve goeie ervaring

Duidelijk en netjes geholpen , goeie service en super blij met mijn aankoop! En heerlijke taart erbij gekregen.

10 / 10

Top geholpen!

Onze mooie auto aangeschaft bij Otto. Van het begin tot het einde een goederen vooral vriendelijke service. Niks is teveel en er wordt goed aan de behoefte van de klant gedacht en vooral meegedacht. Al met al zal ik zeker niet twijfelen bij de volgende aankoop van een auto.

10 / 10

Top

Klantvriendelijk, goede prijs kwaliteit verhouding, perfecte service.

10 / 10

Helemaal tevreden

Eerste keer dat ik mijn auto hier bracht, dat is altijd even spannend en afwachten. De communicatie vooraf verliep heel snel en prettig, ontvangst bij de werkplaats was ook prettig. Auto was snel gerepareerd, ik ontving meteen de factuur per mail, nog voor ik de auto ging ophalen. Bij ophalen aangegeven dat ik vloeistoffen aanvullen niet nodig vind, dit was geen probleem en wordt een volgende keer rekening mee gehouden. Op weg naar huis bleken de knipperlichten niet meer te werken (werkten nog wel toen ik de auto bracht). Meteen gebeld en ik kon meteen terugkomen en dit werd meteen in orde gemaakt. Dus heel erg tevreden over de service, en ik kom zeker terug!

10 / 10

Super opgelost.

Nvt

9 / 10

klantenservice staat hoog in de top!

-

10 / 10

Service in hoofdletters

Op het moment dat je met vakantie gaat, koffers in de auto aan het leggen bent en op dat moment ziet dat je een lekke band hebt. 1 telefoontje was voldoende om alle stress weg te halen. Met een half uur, on the road again...

9 / 10

Conform afspraak!

Werkzaamheden conform afspraak uitgevoerd, geen addertjes onder het gras.

10 / 10

Snelle professionel hulpverlening

Bij Otto de Gooijer mag ik altijd langskomen zonder afspraak en kijkt men meteen naar het probleem. Zeer snelle en vakkundige hulpverlening.

9 / 10

GOED

Klant vriendelijkheid, vertrouwen, gastvrij.

8 / 10

Prima zaken gedaan

Ik heb een goede ervaring met Otto de Gooijer Alleen beetje pech met mijn auto gehad ,maar dat is door Otto prima opgelost

10 / 10

Top autobedrijf met vakkundige mensen

Al jaren een zeer betrouwbaar en vakkundig bedrijf met dito personeel

10 / 10

Super

Je wordt geholpen zoals je geholpen zou willen worden, bovendien het zijn vakkundig en aardige mensen

10 / 10

Top ervaring!

Ik heb mijn SQ7 bij Otto gekocht, top ervaring!

9 / 10

Snel, klantvriendelijk en professioneel

Ik werd erg snel geholpen en er werd duidelijk uitgelegd wat er mis was en wat er gedaan moest worden om dit op te lossen.

9 / 10

Goed adres, prima service

Betrouwbaar, klantgericht en service hoog in het vaandel!

10 / 10

Klantgericht

Prima ervaring, goede service. Zeer tevreden met onze aankoop en inruil.

8 / 10

Fijne mensen! Goed behandeld

Positief, mogelijk komen we vaker

10 / 10

Heel vriendelijk

Uitstekend garage

10 / 10

Compleet deskundig en klantvriendelijk

Aanschaf en inruil van een auto is deskundig begeleid en naar 100% tevredenheid tot sta d gekomen Daarbij zijn afspraken gemaakt en 100% nagekomen op een uiterst bevredigende en plezierige manier.

10 / 10

snelle service en vriendelijke benadering.

Als er een lampje gaat branden op het dashboard word ik altijd zenuwachtig, maar ik kon direct langskomen en de auto werd meteen gerepareerd. Ik werd naar huis gebracht en kon de dag daarna de wagen weer ophalen. Reparatie goed uitgevoerd, lampje heeft nadien niet meer gebrand.

8 / 10

prima bedrijf

de beoordeling hieronder spreekt voor zichzelf

10 / 10

Uitstekend

Een zwarte BMW X3 gekocht uit 2012. Hartelijke ontvangst en netjes geholpen. Daags na de verkoop had de auto een kleideksel probleem. Dat werd binnen 2 uur verholpen. Ik werd gevraagd de kosten te delen maar verwachte eigenlijk een deugdelijke auto zonder problemen. In een zeer prettige mailwisseling is er een oplossing gekomen en ik kan niet anders zeggen dat het zeer professioneel is opgelost en ik koop zeker mijn volgende auto's bij Otte De Gooier.

8 / 10

Prima zaken mee te doen!

Ik ben zeer tevreden met de uitwisseling via e-mail en persoonlijk contact met hen. Ook prettig dat zij zich zakelijk blijven opstellen, wordt erg gewaardeerd. Je weet wat je aan hen hebt en dat geeft een goed gevoel!

10 / 10

Top service, goed geholpen door Otto!

Super goed geholpen door Otto!

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 27
  • Webshop