Reviews Otto de Gooijer

Autobedrijf Otto de Gooijer wordt door haar klanten beoordeeld met een 9.6 / 10 op basis van 957 referenties.

10 / 10

Super bedrijf eigenlijk MEER dan een 10

Otte de Gooijer en zijn team hebben mij fantastisch geholpen. Er was een probleem met een pas gekochte Jaguar XK waar zowel elektronica specialisten als een Jaguar dealer niet uitkwamen. Auto mocht toen naar een Jaguar specialist die na lang zoeken het probleem heeft opgelost. Er werd niet moeilijk gedaan over de best wel hoge kosten. Otto super bedankt en wil dit bedrijf aan iedereen aanraden!!!!

9 / 10

Klantvriendelijk en professioneel

.

10 / 10

Alles vlot en naar wens verlopen!

Auto keurig nagekeken en een beurt gekregen. Enige onduidelijkheid was wanneer de auto klaar was. De sms die s middags blijkbaar verstuurd was, ontving ik pas om half acht die avond.

10 / 10

vakkundig, toegankelijk

Ja kunt bij "problemen" altijd snel terecht. Je wordt als klant keurig geholpen en goed geïnformeerd.

10 / 10

Fijn bedrijf,keurige afhandeling.

Een goed bedrijf met kennis,en prettig in de omgang.

10 / 10

Fijn autobedrijf

Woensdag zijn we naar een auto wezen kijken, vrijdag de auto gekocht en zaterdag al kunnen ophalen daar we verder in de week minder mogelijkheden daarvoor hadden. Fijn geholpen door Otto, mooi autobedrijf met prima service en alle tijd die ze voor je nemen. Tot een volgende keer.

9 / 10

goed zoals altijd

Mijn APK is snel en goed uitgevoerd.

10 / 10

Doen wat ze zeggen.

Fijn bedrijf. Snelle afhandeling.

10 / 10

Top

Super goed geholpen en zeer vriendelijk.

10 / 10

Nette en correcte afhandeling.

Betrouwbaar bedrijf met een goede aftersale. Hier kun je met een goed gevoel een auto kopen.

7 / 10

Prima

Prima

9 / 10

Netjes en vriendelijk behandeld

Er was een kleinigheidje met de stoelverwarming en die was netjes opgelost

10 / 10

Prima garage voor mijn auto.

Klantvriendelijk en denken graag met je mee.

10 / 10

Topservice!!!

Ik ben al jaren bij De Gooijer, nu bij Otto de Gooijer en de service, klantvriendelijkheid, deskundigheid zijn altijd top. Daarnaast altijd een praatje met een lekker kopje koffie, thee, choco, o.i.d. Dank jullie wel weer. :-D Groeten Ingrid Tiel

10 / 10

Hier word met je mee gedacht.

Met 2 jaar een nieuwe accu die er in is geplaatst door een ander garage. Hoe dat kan weet ik niet.

10 / 10

Super service

Super service hele aardige mensen

10 / 10

uitstekend

Er zat een 'uitstulping' in mijn band. Ik kon de wagen meteen ter reparatie achterlaten en kreeg een leenwagen mee. Ik werd snel geholpen.

10 / 10

Geweldig bedrijf eerlijk, vriendelijke mensen en zeer goede service

Heb er een auto gekocht. Zeer vriendelijke service. Na een paar dagen dacht ik iets te horen we zijn terug gegaan en er werd direct nagekeken en opgelost. Dit is een service die je weinig meer tegen komt

10 / 10

Prima garage, die uitstekend bevalt.

Snelle en vriendelijke service.

10 / 10

Fijn garage bedrijf

Vriendelijke en professionele service!

9 / 10

Service zoals het hoort!

In Augustus 2022 heb ik hier de auto gekocht waarvan ik mezelf al van jongs af aan in zag rijden! Mooie showroom en aardige mensen. Na 2 maanden moest ik helaas wel naar een garage bij mij in de buurt omdat mijn rechter achterwiel aan liep. Er bleek wat versleten te zijn. Hierover heb ik contact gehad met Otto en hebben zij keurig de onderhoud kosten betaald. Alles verliep professioneel en vlot maar bovenal zeer vriendelijk. Otto de Gooijer hecht waarde aan zijn naam en handels merk en dat zie je!

9 / 10

Efficiënt en attent

Men had zich goed voorbereidt op de onderhoudsbeurt en apk keuring. Alle benodigde vervangingsonderdelen waren al in huis, zodat de auto, gebracht om 8.00 uur al om 11.30 opgehaald kon worden. Dit was wel de eerste- maar zeker niet de laatste keer dat wij mijn auto en ook die van mijn vrouw hier in onderhoud zullen geven.

9 / 10

Goed en klantvriendelijk bedrijf.

Wordt goed geholpen. Heel klant vriendelijk en vindt het een goed autobedrijf. Breng graag mijn auto weg voor goed onderhoud ect.

10 / 10

De juiste auto voor ons gevonden.

Wij vonden de manier hoe we geholpen werden zeer prettig maar ook vrijblijvend we werden niet zo opdringerig behandeld. We kregen raadt, aan ons wat er mee te doen. Uiteindelijk vonden we de juiste auto voor ons.

10 / 10

snel en vakkundig geholpen

Ik wilde nieuwe betere verstraler koplampen en andere verlichting op mijn Jeep hebben. Dit snel geregeld en vakkundig gemonteerd.

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 39
  • Webshop