Autoschade herstel

Helaas gaat er wel eens iets mis in het verkeer en loopt uw auto schade op. Wanneer dit de eerste keer is, heeft u vast een hoop vragen omtrent het herstel van autoschade. Wij zetten de meest voorkomende schades vast voor u op een rij, maar u kunt voor vragen ook direct contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0317 – 61 91 11.

Om direct een afspraak te maken voor autoschadeherstel, gebruik het formulier.

Werkplaatsafspraak

  Persoonlijke gegevens

  Gegevens auto

  Afspraak gegevens

  Werkzaamheden

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Ruitschade herstellen

  Ruitschade is de meest voorkomende autoschade. Een sterretje in de ruit is zo opgelopen, bijvoorbeeld door steenslag. Het is belangrijk dat u een sterretje in uw ruit zo snel mogelijk laat repareren. Een sterretje kan namelijk doorscheuren waardoor de gehele ruit vervangen dient te worden. Het repareren van een sterretje is in veel gevallen gratis. Vanaf de WA + beperkt casco verzekering bent u hiervoor verzekerd. Als het sterretje is doorgescheurd en de ruit vervangen dient te worden, dan zullen hier wel kosten aan verbonden zijn. Wacht dus niet te lang met het repareren van een sterretje in uw ruit.

  Uitdeuken (zonder spuiten)

  Een deuk oplopen aan uw auto is vervelend, zeker als deze goed zichtbaar is. Gelukkig kunt u altijd snel bij ons terecht voor het uitdeuken van uw auto of bestelwagen. Het zou mogelijk kunnen zijn dat u geluk heeft en wij het deukje zonder spuiten kunnen uitdeuken. Dit scheelt behoorlijk in de kosten!

  Benieuwd of wij uw auto of bestelwagen kunnen uitdeuken zonder te hoeven spuiten? Wij beoordelen uw autoschade graag in onze garage!

  Grote schade aan uw auto of bestelwagen

  Ook wanneer u grote autoschade heeft opgelopen, kunt u bij ons terecht. Uiteraard is er een mogelijkheid voor vervangend vervoer, zodat u niet al te veel last ondervindt van het autoschade herstel. Vul het werkplaatsformulier in om een afspraak in te plannen voor autoschadeherstel. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  Webshop