Bedrijfswagens

Autobedrijf Otto de Gooijer is een specialist op het gebied van bedrijfswagens. Zo kunt u bij ons terecht voor een nieuwe bedrijfsauto, maar hebben wij ook bedrijfswagens occasions in ons aanbod. Wat uw wensen ook zijn, wij regelen tot in het kleinste detail dat de bedrijfswagen die u op het oog heeft ook daadwerkelijk voor uw organisatie gaat rijden. Wij denken tijdens uw zoektocht naar de ideale bedrijfsauto graag met uw mee en voorzien u van advies, mocht u nog niet exact weten welk type bedrijfswagen het best past bij uw dienstverlening.

Bedrijfswagens occasions

In het overzicht op deze pagina vindt u diverse bedrijfswagens occasions. Wilt u meer weten over een bepaalde bedrijfsauto, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u eventueel eveneens helpen met de inrichting van de bedrijfswagen, waarbij u soms staat voor een moeilijke keuze tussen meer (open) ruimte of juist meer opbergruimte om alles te ordenen.

Bedrijfswagen kopen

Een bedrijfswagen kopen is mogelijk in de vorm van een directe koop of als lease. Een bedrijfswagen leaset u bij ons op basis van financial lease. Met deze leasevorm bent u zelf economisch eigenaar van de bedrijfswagen, kunt u de btw van de aanschafprijs verrekenen met uw omzetbelasting en kunt u de bedrijfswagen activeren op uw balans.

Heeft u vragen omtrent een nieuwe bedrijfsauto, een bedrijfswagen occasion of de financiering? Maak dan gebruik van ons contactformulier of bel ons op het algemene telefoonnummer. Tevens bent u uiteraard van harte welkom om (zonder afspraak) onze showroom binnen te lopen!