Auto inruilen

Uw huidige auto inruilen op een nieuwe auto of een van onze occasions? Dat is uiteraard mogelijk! Wanneer u het onderstaande inruilformulier invult, taxeren wij uw auto graag voor u. Als u hierbij zoveel mogelijk details vermeld en duidelijke foto’s van uw auto upload, kunnen wij de waarde van uw auto bovendien zo exact mogelijk inschatten!

Inruilverzoek

  Stap 1: Occasion

  Merk
  Selecteer een auto

  Stap 2: Uw voertuig (basis)

  Merk*
  Model*
  Kenteken*
  Kilometerstand
  Foto's (max. 2MB)

  Stap 3: Uw voertuig (staat)

  Staat van de auto*
  Geschatte waarde
  Bijzonderheden Xenon verlichtingLederen bekledingNavigatiesysteemNieuwe auto
  Overige bijzonderheden

  Stap 4: Uw gegevens

  Naam*
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Opmerkingen

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Auto taxeren

  Uw auto taxeren doen we uiteraard graag voor u. De waarde van uw auto hangt af van een aantal factoren zoals: de nieuwprijs, het bouwjaar, de kilometerstand en de staat van het voertuig. Via het inruilformulier kunt u ons vragen om uw auto te taxeren aan de hand van de gegevens die u ons toestuurt. Toch blijft dit slechts een indicatie. Om de exacte inruilwaarde van uw auto te bepalen, kunt u het best naar onze showroom in Rhenen komen. Mocht u geïnteresseerd zijn om uw auto in te ruilen voor een van onze occasions, geef dit dan direct aan middels het inruilformulier!

  Auto inruilen bij het kopen van een nieuwe auto of occasion

  Bij ons autobedrijf is het mogelijk om een nieuwe auto te kopen, maar hebben wij bovendien ook 100+ occasions fysiek in onze showroom staan. Mocht een van onze occasions u aanspreken, kom dan gerust langs om deze in het echt te bekijken. Wij kunnen dan direct een autotaxatie verrichten en dan weet u direct de exacte inruilwaarde van uw auto in het geval u deze bij ons inruilt.

  Webshop