Porsche occasions

Porsche occasion

Porsche is wereldwijd bekend geworden vanwege de prachtige sportwagens, zoals de Porsche 911. Tegenwoordig is Porsche echter veel meer dan alleen een sportwagenfabrikant. Met de Porsche Cayenne en de Porsche Panamera begeeft Porsche zich tegenwoordig namelijk op een ander gebied. Deze modellen zijn voornamelijk populair onder de zakelijke rijders. De uitstekende rijeigenschappen en sportiviteit  van deze exclusieve auto’s zorgen ervoor dat er met veel plezier vele kilometers afgelegd kunnen worden.

In ons aanbod aan Porsche occasions treft u doorgaans diverse modellen aan. Mocht de Porsche die u zoekt er onverhoopt toch niet tussen staan, dan kunt u een occasion alert instellen. Wij sturen u in dat geval  per e-mail een notificatie wanneer er een occasion bij ons binnenkomt die aan uw zoekcriteria voldoet.

Porsche occasion kopen of leasen

Heeft u interesse in een van onze Porsche occasions? Dan kunt u bij ons een Porsche occasion kopen of leasen tegen aantrekkelijke tarieven. U kunt bovendien gemakkelijk een proefrit aanvragen op de pagina van de Porsche occasion waar uw interesse naar uit gaat. Tevens kunt u hier een inruilverzoek indienen, mocht u graag een auto willen inruilen op uw nieuwe Porsche.

Voor het berekenen van het leasebedrag van de Porsche occasion kunt u gebruik maken van onze leasecalculator. Deze calculator geeft u een snelle indicatie van het leasebedrag dat u ongeveer per maand zult gaan betalen. Dit bedrag is gebaseerd op de aanschafprijs, de waarde van de eventueel in te ruilen auto, de leasetermijn en een eventuele aanbetaling. Indien u hiervoor graag een vrijblijvende offerte ontvangt, vraagt u deze eenvoudig aan in de leasecalculator.

Bekijk onze Porsche occasions in de showroom

De Porsche occasions uit het bovenstaande overzicht kunt u uiteraard bij ons in de showroom komen bekijken en hier bent u tevens welkom voor een eventuele proefrit. Onze showroom bevindt zich in Rhenen aan de Cuneraweg nummer 208. U bent binnen de reguliere openingstijden van harte welkom om met of zonder afspraak onze showroom binnen te stappen!

Klantenvertellen Otto de Gooijer

Service van hoog niveau

Autobedrijf Otto de Gooijer wordt door haar klanten beoordeeld met een 9.5 / 10 op basis van 985 referenties.
8.7

Thijs

uit Werkhoven

Super! Heel daadkrachtig en in overleg met de klant, denken mee in oplossingen die het best bij de klant passen!

10

Aart

uit Veenendaal

Klantvriendelijke benadering maar niet te zakelijk. Denkt mee in oplossingen zonder dat het altijd financiële consequenties heeft.

8.7

Gert

uit Leersum

Goede ervaringen. Deskundig en vriendelijk. snelle service.

Webshop