Audi occasions

Onze Audi occasions

Als merk staat Audi natuurlijk bekend om haar voorsprong door techniek. Deze voorsprong is niet alleen terug te zien in de nieuwe auto, maar ook zeker bij Audi occasions. Denk bijvoorbeeld aan de Audi A3, Audi A4 en Audi A6 en de Audi A8. De sterke, betrouwbare Audi motoren gaan namelijk vele honderdduizenden kilometers mee. Tevens staan deze auto’s bekend om de sportieve en tegelijkertijd comfortabele rijeigenschappen. Kortom, er zijn weinig auto’s die kunnen concurreren met de occasions van Audi!

Audi occasion kopen

Een Audi kopen bij Otto de Gooijer is in onze ogen een verstandig besluit. Immers zijn deze occasions betrouwbaar en waardevast. In het bovenstaande overzicht vindt u de Audi occasions uit onze showroom. Iedere auto is fysiek aanwezig in onze showroom en hier dus ook te bewonderen. Bij de koop van uw nieuwe auto, kunt u uw huidige auto uiteraard inruilen. Wij taxeren uw auto online, zodat u een schatting heeft van wat u ongeveer terugkrijgt voor uw auto.

Audi occasion leasen

Het is bij ons ook mogelijk om een occasion te leasen. Zo kunt u ook een Audi occasion leasen tegen een voordelig maandbedrag. Indien u geïnteresseerd bent in het leasen van een Audi, dan kunt u gebruikmaken van onze leasecalculator. U ziet dan direct wat het leasebedrag per maand zou zijn. Hierbij kunt u aangeven of u een auto wilt inruilen, een aanbetaling wilt doen en/of u een slotsom wilt overhouden aan het einde van de termijn.

Bezoek onze showroom in Rhenen

In onze showroom vindt u vrijwel altijd meer dan 100 verschillende occasions. Brengt u gerust eens een bezoek aan onze showroom, met of zonder afspraak. Indien u een afspraak wilt maken, dan kunt u gebruikmaken van ons online contactformulier of u kunt telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0317 – 61 91 11

Klantenvertellen Otto de Gooijer

Service van hoog niveau

Autobedrijf Otto de Gooijer wordt door haar klanten beoordeeld met een 9.5 / 10 op basis van 985 referenties.
8.7

Thijs

uit Werkhoven

Super! Heel daadkrachtig en in overleg met de klant, denken mee in oplossingen die het best bij de klant passen!

10

Aart

uit Veenendaal

Klantvriendelijke benadering maar niet te zakelijk. Denkt mee in oplossingen zonder dat het altijd financiële consequenties heeft.

8.7

Gert

uit Leersum

Goede ervaringen. Deskundig en vriendelijk. snelle service.

Webshop