Grote beurt auto

Is uw auto toe aan een grote beurt? Bij ons autobedrijf in Rhenen kunt u terecht voor onderhoud aan alle merken en types, dus ook de grote beurt voor uw auto kunnen wij verzorgen. Bij een grote beurt wordt uw auto gecontroleerd op tientallen punten, wordt uw olie ververst en worden de filters vervangen.

Tijdige grote beurt voorkomt serieuze schade

Onderhoud aan uw auto is belangrijk om verdere ellende bespaard te blijven. Onderdelen die aan vervanging toe zijn komen tijdens een grote beurt namelijk aan het licht en kunnen op deze manier precies op tijd vervangen worden, voordat zij eventueel schade aan de auto zouden toebrengen. Tevens zorgt goed onderhoud dat uw auto soepel blijft rijden en wordt op deze manier de veiligheid gewaarborgd voor u en uw passagiers.

Grote beurt met APK

Bij een grote beurt wordt er vaak gekozen om dit in combinatie te doen met een APK keuring. Immers worden veel van de APK punten al gecontroleerd tijdens de grote beurt. Indien u hiervoor kiest nemen wij de kosten van de APK voor onze rekening en betaalt u alleen voor de grote beurt.

De kosten van de grote beurt zijn afhankelijk van het type auto. Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende prijsopgave