Grote beurt auto

Is uw auto toe aan een grote beurt? Bij Otto de Gooijer in Rhenen kunt u terecht voor onderhoud aan alle merken en type auto’s. Bij een grote beurt wordt uw auto gecontroleerd op tientallen punten, wordt de olie ververst en worden de filters vervangen.

Werkplaatsafspraak

  Persoonlijke gegevens

  Gegevens auto

  Afspraak gegevens

  Werkzaamheden

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Tijdige grote beurt voorkomt serieuze schade

  Onderhoud aan uw auto is belangrijk om verdere ellende bespaard te blijven. Onderdelen die aan vervanging toe zijn komen tijdens een grote beurt namelijk aan het licht en kunnen op deze manier precies op tijd vervangen worden, voordat zij eventueel schade aan de auto zouden toebrengen. Tevens zorgt goed onderhoud dat uw auto soepel blijft rijden en wordt op deze manier de veiligheid gewaarborgd voor u en uw passagiers.

  Grote beurt met APK

  Bij een grote beurt wordt er vaak gekozen om dit in combinatie te doen met een APK keuring. Immers worden veel van de APK punten al gecontroleerd tijdens de grote beurt. Indien u hiervoor kiest nemen wij de kosten van de APK voor onze rekening en betaalt u alleen voor de grote beurt.

  De kosten van de grote beurt zijn afhankelijk van het type auto. Vul het formulier in voor een vrijblijvende prijsopgave.

  Webshop