Mercedes occasions

 • 1
 • Onze Mercedes-Benz occasions

  Als merk staat Mercedes natuurlijk bekend om haar uitstekende kwaliteit. Deze kwaliteit is niet alleen terug te zien in de nieuwe auto, maar ook zeker bij Mercedes occasions. De sterke, betrouwbare Mercedes-Benz motoren gaan namelijk vele honderdduizenden kilometers mee. Tevens staan deze auto’s bekend om de sportieve en tegelijkertijd luxe rijeigenschappen. Kortom, er zijn weinig auto’s die kunnen concurreren met de occasions van Mercedes!

  Mercedes occasion kopen

  Een Mercedes kopen is in onze ogen een verstandig besluit. Immers zijn deze occasions betrouwbaar. In het bovenstaande overzicht vindt u de Mercedes occasions uit onze showroom. Iedere auto is fysiek aanwezig in onze showroom en hier dus ook te bewonderen. Bij de koop van uw nieuwe auto, kunt u uw huidige auto uiteraard inruilen. Wij taxeren uw auto online, zodat u een schatting heeft van wat u ongeveer terugkrijgt voor uw auto.

  Mercedes occasion leasen

  Het is bij ons ook mogelijk om een occasion te leasen. Zo kunt u ook een Mercedes occasion leasen tegen een voordelig maandbedrag. Indien u geïnteresseerd bent in het leasen van een Mercedes, dan kunt u gebruikmaken van onze leasecalculator. U ziet dan direct wat het leasebedrag per maand zou zijn. Hierbij kunt u aangeven of u een een auto wilt inruilen, een aanbetaling wilt doen en/of u een slotsom wilt overhouden aan het einde van de termijn.

  Bezoek onze showroom in Rhenen

  In onze showroom vindt u vrijwel altijd meer dan 100 verschillende occasions. Brengt u gerust eens een bezoek aan onze showroom, met of zonder afspraak. Indien u een afspraak wilt maken, dan kunt u gebruikmaken van ons online contactformulierof u kunt telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0317 – 61 91 11

  Klantenvertellen Otto de Gooijer

  Service van hoog niveau

  Autobedrijf Otto de Gooijer wordt door haar klanten beoordeeld met een 9.5 / 10 op basis van 985 referenties.
  8.7

  Thijs

  uit Werkhoven

  Super! Heel daadkrachtig en in overleg met de klant, denken mee in oplossingen die het best bij de klant passen!

  10

  Aart

  uit Veenendaal

  Klantvriendelijke benadering maar niet te zakelijk. Denkt mee in oplossingen zonder dat het altijd financiële consequenties heeft.

  8.7

  Gert

  uit Leersum

  Goede ervaringen. Deskundig en vriendelijk. snelle service.

  Webshop