Range Rover occasions

Geen auto's gevonden die voldoen aan deze criteria

 • 1
 • Range Rover occasion

  Het populairste model van Land Rover is zonder twijfel de Range Rover. Meer dan 40 jaar geleden zag de eerste Range Rover het levenslicht. Sindsdien zijn de Land Rover Range Rover modellen niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer kijken we niet raar op van deze populariteit. De verfijnde SUV’s stralen een premium kwaliteit uit en bezitten uiteraard de meer dan uitstekende rijeigenschappen waar Land Rover bekend om staat. In ons occasion aanbod vindt u doorgaans onder andere de Range Rover Sport en de Range Rover Evoque terug.

  Range Rover occasion kopen of leasen

  Een Range Rover kopen of leasen tegen een aantrekkelijke (lease)prijs? Bij iedere Range Rover occasion staan de prijs en het leasebedrag vermeld. Het leasebedrag is variabel en hangt vanzelfsprekend af van een aantal factoren. Om u een snelle indicatie te kunnen geven van het leasebedrag, beschikken wij over een online leasecalculator. In deze calculator kunt u aangeven of u een auto in te ruilen heeft, of u een aanbetaling wilt doen en kunt u een eventuele slotsom opgeven. Na het bereken van de indicatie, kunt u eenvoudig een lease offerte aanvragen. Liever een Range Rover kopen in plaats van leasen? Dien dan een inruilverzoek in of vraag een proefrit aan op de pagina van de betreffende Range Rover occasion!

  Bekijk onze Range Rover occasions in de showroom

  Geïnteresseerd in een van onze Range Rover occasions? Bekijk deze Range Rover dan van dichtbij in onze showroom en maak eventueel een proefrit. U zult versteld staan van het uitstekende rijgedrag , comfort en de sportiviteit van de betreffende occasion! Staat de Range Rover waar u naar op zoek bent niet in ons aanbod? Dan kunt u een occasion alert instellen, waarbij u aangeeft aan welke eisen uw Range Rover occasion moet voldoen. Vervolgens ontvangt u van ons een e-mail op het moment dat er een Range Rover in onze voorraad is opgenomen die aan deze criteria voldoet!

  Klantenvertellen Otto de Gooijer

  Service van hoog niveau

  Autobedrijf Otto de Gooijer wordt door haar klanten beoordeeld met een 9.5 / 10 op basis van 985 referenties.
  8.7

  Thijs

  uit Werkhoven

  Super! Heel daadkrachtig en in overleg met de klant, denken mee in oplossingen die het best bij de klant passen!

  10

  Aart

  uit Veenendaal

  Klantvriendelijke benadering maar niet te zakelijk. Denkt mee in oplossingen zonder dat het altijd financiële consequenties heeft.

  8.7

  Gert

  uit Leersum

  Goede ervaringen. Deskundig en vriendelijk. snelle service.

  Webshop