Renault occasions

Over onze Renault occasions

Dit Franse automerk is al jaren een stabiele hoogvlieger tussen de automerken. Renault occasions kenmerken zich door de fijne rij-eigenschappen en een uitstekende score op het gebied van veiligheid. Renault weet een functioneel design te koppelen aan een prettige rij-ervaring. Dit alles zorgt ervoor dat de Renault occasions zich perfect positioneren als gezinsauto. Doorgaans bevinden zich in ons aanbod verschillende modellen. Zo bezitten wij altijd wel een auto die aansluit bij uw wensen.

Renault occasion kopen

Wij adviseren u graag bij het kopen van de juiste Renault occasion. Onze medewerkers vertalen uw wensen naar geschikte occasions binnen ons assortiment. Hierbij krijgt u een eerlijk advies. Immers willen wij graag dat u nog jarenlang plezier beleeft aan uw nieuwe auto.

Bij het kopen van een van onze occasions, kunt u uiteraard uw huidige auto inruilen. Wanneer u alvast wilt weten wat u zou kunnen terugkrijgen voor uw auto, dan kunt u gebruik maken van onze online taxatie tool.

Renault leasen

Naast het kopen is het ook mogelijk om een Renault te leasen. Een Renault occasion leasen geschiedt altijd op basis van financial lease. Hierbij heeft u de mogelijkheid om een auto in te ruilen, een aanbetaling te doen, een slotsom over te houden en de leasetermijn te bepalen. Zo kunt u zelf bepalen wat het maandelijkse bedrag is voor het leasen van de auto.

Loop eens binnen in onze showroom

Bent u benieuwd naar onze Renault occasions? Loop gerust eens binnen in onze showroom in Rhenen. Naast Renault vindt u nog vele andere merken die u wellicht kunnen aanspreken. In de avonduren een keer langskomen? Dat kan! Neem hiervoor wel even contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.

Klantenvertellen Otto de Gooijer

Service van hoog niveau

Autobedrijf Otto de Gooijer wordt door haar klanten beoordeeld met een 9.4 / 10 op basis van 985 referenties.
8.7

Thijs

uit Werkhoven

Super! Heel daadkrachtig en in overleg met de klant, denken mee in oplossingen die het best bij de klant passen!

10

Aart

uit Veenendaal

Klantvriendelijke benadering maar niet te zakelijk. Denkt mee in oplossingen zonder dat het altijd financiële consequenties heeft.

8.7

Gert

uit Leersum

Goede ervaringen. Deskundig en vriendelijk. snelle service.

Webshop