Veelzijdig autobedrijf

22 mei 2020

Onlangs adverteerden wij in de lokale krant. Die advertentie ging vergezeld van een redactioneel stuk. Heeft u het gemist? Lees dan hieronder ons artikel!

 

Bij Otto de Gooijer, gelegen op een herkenbaar punt aan de rotonde van de Cuneraweg tussen Rhenen en Veenendaal, kunt u uitstekend terecht voor een (nieuwe) auto. Maar ook voor kwaliteitsonderhoud aan alle merken auto’s is Otto de Gooijer het juiste adres. Maak kennis met dit veelzijdige autobedrijf!

Uitstekend verzorgd. Dat is de eerste indruk die je krijgt als je bij autobedrijf Otto de Gooijer binnenstapt. De auto’s in de fraaie showroom (met verdieping!) staan er werkelijk piekfijn bij. De gezellige zitruimte lijkt wel een woonkamer. “Niet voor niets komen diverse klanten ‘zo maar’ even langs voor een kopje koffie en een praatje.” Aan het woord is Otto de Gooijer, de sympathieke eigenaar van het bedrijf. Samen met zijn team werkt hij er hard aan om het de klanten naar de zin te maken. “Naast het feit dat we heel veel trouwe klanten uit de regio hebben, is onze klantengroep flink uitgebreid doordat we ons op een breed segment richten.”

Volop keuze uit kwaliteitsoccasions
Want of u nu op zoek bent naar een kwalitatief goede en betaalbare occasion of juist een exclusieve, premium (sport) wagen uit het topsegment, bij Otto de Gooijer gaat u gegarandeerd slagen. “We hebben altijd meer dan 100 auto’s op voorraad. Omdat we de markt constant in de gaten houden, weten we wat er speelt. Zo is er veel vraag naar jonge auto’s van de premium merken Mercedes-Benz, Audi en BMW en die modellen bieden wij dan ook volop aan. Overigens zijn wij ook voor een nieuwe (bedrijfs) wagen de juiste partner.”

Reparatie en onderhoud voor alle merken
Voor APK, (airco) onderhoud of reparatie heeft Otto de Gooijer voor alle merken de benodigde apparatuur in huis en wordt er met de modernste technieken gewerkt. “Zo kunnen we voor de premium merken Audi, Mercedes-Benz en BMW zelfs digitaal de onderhoudsboekjes vullen. Belangrijk is verder dat we onze klanten zo veel mogelijk betrekken bij het onderhoud of de reparatie die we uitvoeren. We leggen uit wat we gedaan hebben en vertellen ook waarom dit gebeurt. Deze duidelijke en transparante manier van werken wordt bijzonder gewaardeerd.”

Maak kennis met dit bijzondere bedrijf met een rijke historie en een mooie toekomst. U bent ook in deze hectische tijd van harte welkom omdat Otto de Gooijer u veilig & verantwoord kan ontvangen. Graag tot ziens!

 

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop