Van alles het beste

02 augustus 2019

Probeer de nieuwe Kia Niro maar eens in een hokje te plaatsen. Hij heeft van heel veel autoconcepten het goede meegekregen en zodoende is er een aantrekkelijke cocktail ontstaan die Kia ‘Niro’ heeft gedoopt. Een frisse, nieuwe en bovendien milieubewuste verschijning die nu te koop staat bij Otto de Gooijer!

 Kia introduceert met de Niro een uiterst modern en verrassend concept. Het lijkt in eerste instantie een SUV-achtige auto maar als je hem naast de Kia Sportage zet, is het meer een iets hoger op z’n poten staande hatchback. Deze uitvoering is gezegend met een setje stoere lichtmetalen velgen en dat maakt de prettige uitstraling compleet. Waar je hem ook plaatst, Kia heeft keurig werk geleverd en een aantrekkelijke gelijnde en toegankelijke auto neergezet. Dat toegankelijk mag je gerust letterlijk nemen want de vijfdeurs carrosserie laat ‘mens & bagage’ royaal toe.

Hybride Kia Niro nu te koop bij Otto de Gooijer
Wie eenmaal plaats heeft genomen in de Niro, wordt getrakteerd op een comfortabel interieur dat fraai is afgewerkt. Start je de motor, dan gebeurt er….niets. De Niro is een hybride en dat verklaart de stilte terwijl de auto wel degelijk standby is. De hybride Niro heeft een aan een 44 pk sterke elektromotor gekoppelde 1.6-liter GDI benzinemotor met 105 pk. Het gecombineerd vermogen komt daarmee uit op 141 pk en een royale 265 Nm. De aandrijflijn is gekoppeld aan een zestraps automaat met dubbele koppeling en die doet uiterst prettig zijn werk. De bak schakelt zeer prettig en vloeiend en verhoogt daarmee het rijplezier in een niet onaanzienlijke mate. Ook qua rijeigenschappen stelt de Niro niet teleur. Integendeel, de auto vertoont een dynamisch rijgedrag, stuurt lekker communicatief en ligt veilig en solide op de weg. En dan de uitrusting. Die is ouderwets Koreaans compleet.  Deze Niro is voorzien van zaken als een 7-inch touchscreen met navigatie, achteruitrijcamera, Android Auto, Apple CarPlay en halflederen bekleding. Je kan dus met recht spreken van een goede product/prijs verhouding. Milieubewust, ruim, mooi afgewerkt en goed uitgerust. Zo zou je de Kia Niro in een notendop kunnen omschrijven. Een prettig totaalplaatje dat beslist bij u in de smaak zal vallen! Kom proefrijden bij Otto de Gooijer!

 Technische gegevens

Motor:  4 cilinders, 1.580 cc benzinemotor plus elektromotor
Vermogen gecombineerd:  104 kW, 141 pk
Koppel:  265 Nm
Prestaties: 0 – 100 km/u: 11,5 seconden
Topsnelheid: 162 km/u

Meer over deze auto? Klik hier!

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop