Uniek icoon bij Otto de Gooijer

Mercedes-Benz G-Klasse 63 AMG 
In 5,0 seconden met een meer dan tweeënhalve ton zware G-Klasse vanuit stilstand naar 100 km/h. Het blijft een aparte ervaring en behoort tot de mogelijkheden met deze fraaie G-Klasse in AMG 63-uitvoering. Dit perfect verzorgde en origineel Nederlandse exemplaar uit 2013 kent een lage kilometerstand en dat kwalificeert dit rijdende icoon als in ‘uitstekende conditie’.

In grijs metallic en met de kenmerkende AMG-lichtmetalen velgen is de uitstraling van deze klassieke terreinwagen fantastisch. Voor de aandrijving zorgt een 5,5 liter V8 Biturbo met 544 pk. Goed voor een inspirerende AMG-sound en de al gememoreerde prestaties.

Pure luxe
In de ruime cabine is er sprake van pure verwennerij; van elektrisch verstelbare multicontour stoelen die met luxe leder zijn bekleed, tot een uitgebreid Harman/Kardon entertainmentsysteem. Alles is aan boord om u en uw passagiers op het hoogste niveau te vervoeren in een auto met een welhaast iconische status.

Kom kennismaken bij Otto de Gooijer
Gaat u binnenkort genieten van deze G-Klasse? Wij kijken uit naar uw komst in Rhenen! Voor meer informatie over deze G63, kunt u contact opnemen met Otto de Gooijer. Aflever-/garantiepakket tegen meerprijs verkrijgbaar Openingstijden van maandag t/m vrijdag van 08:00u tot 18.00u. Op zaterdag zijn wij geopend van 09.00u tot 17.00u. Otto de Gooijer 06-53 248 216.