Spectaculaire Audi RS3

20 januari 2020

RS-versies van een Audi hebben voor de liefhebbers van snelle Audi’s dezelfde magie als AMG-versies dat voor Mercedes-Benz adepten heeft. Dat dit niet ‘zo maar’ een Audi A3 betreft, druipt van de hele auto af. Z’n uitgeklopte wielkasten, uitdagende lichtmetalen velgen en extra dikke uitlaatpijpen laten er geen misverstand over bestaan. Ruig maar toch beschaafd genoeg om zonder problemen bij uw zakenrelaties voor te komen rijden. Een ideale kameleon. Zo zou je de indrukwekkende Audi RS3 gerust kunnen omschrijven.

Verpulverende prestaties

Met een dwarsgeplaatste vijfcilindermotor met 368 pk die klinkt als een klok en standaard Quattro vierwielaandrijving is de Audi RS3 tot alles verpulverende prestaties in staat. Maar hij is ook civiel genoeg om er een boodschapje bij de plaatselijke supermarkt mee te doen. Dit gele exemplaar uit 2016 is in concoursstaat. Ook het interieur is niet van een nieuw exemplaar te onderscheiden. De geraffineerde alcantara details, de fantastische kuipstoelen met lederen bekleding en het afgeplatte stuurwiel geven je ook achter het stuur het prettige gevoel met een absolute topper onderweg te zijn. Maak kennis met dit schitterende exemplaar bij Otto de Gooijer!

Bekijk hier de Audi RS3 Sportback 2.5 367pk TFSI quattro PL+

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop