Professioneel auto-onderhoud bij Otto de Gooijer

04 december 2020

Tijdig onderhoud voorkomt serieuze schade

Zeker met de koude winterperiode voor de deur, is onderhoud aan uw auto belangrijk om van verdere ellende bespaard te blijven. Onderdelen die aan vervanging toe zijn komen tijdens een grote beurt namelijk aan het licht en kunnen op deze manier precies op tijd vervangen worden, voordat zij eventueel schade aan de auto zouden toebrengen. Tevens zorgt goed onderhoud dat uw auto soepel blijft rijden en wordt op deze manier de veiligheid gewaarborgd voor u en uw passagiers.

Grote beurt met APK, reparaties en winterbanden bij Otto de Gooijer

Bij een grote beurt wordt er vaak gekozen om dit in combinatie te doen met een APK keuring. Immers worden veel van de APK punten al gecontroleerd tijdens de grote beurt. Indien u hiervoor kiest nemen wij de kosten van de APK voor onze rekening en betaalt u alleen voor de grote beurt. De kosten van de grote beurt zijn afhankelijk van het type auto. Mocht u een afspraak willen maken, kijk dan ook eens naar onze aanbiedingen voor winterbanden of allseason banden. Zo rijdt u met een gerust hart de winter tegemoet.

Voor kwaliteitsonderhoud ga je naar Otto de Gooijer!

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop