Proefrit met de nieuwe Audi A6 bij Otto de Gooijer

07 september 2020

Wist u dat er bij Audi hele ‘aparte’ geluidsspecialisten werken? Het betreft specifieke geluidstechnici die zich niet bezighouden met gewone autogeluiden. Integendeel, zij bemoeien zich uitsluitend met de geluidjes die een speciaal knopje of schakelaartje in het interieur voortbrengt! Ze gaan net zo lang door met optimaliseren tot dat het bewuste geluidje perfect is. Het tekent de zeldzame bouwkwaliteit en indrukwekkende afwerking van elke Audi en deze nieuwste Audi A6 in het bijzonder. Otto de Gooijer maakt voor u een proefrit in dit vorstelijke vervoermiddel waarvan nu een wel heel exclusief exemplaar op voorraad is.

Bijzondere verschijning
De in Daytona Grey Pearl gespoten Audi A6 Avant maakt al bij een eerste aanblik diepe indruk. Het ontwerp is perfect in balans dankzij de uitstekende proporties. Vertrouwde lijnen worden aangevuld met nieuwe stylingselementen zoals de licht opgeklopte wielkasten en de gekromde lijn over de portieren. Het maakt dat de A6 bij nadere bestudering steeds aangenamer op je netvlies gaat branden. Niet voor niets is de grote Audi al jarenlang geliefd in de zakenwereld. Ook deze nieuwste editie kent een beschaafd en kwalitatief zeer hoogwaardig voorkomen waardoor je altijd en overal  precies de juiste indruk maakt.

Bijzonder veel comfort
Open het portier en ervaar dat Audi alles uit de kast heeft gehaald om haar innovatieve karakter te bevestigen. Een futuristisch dashboard met 2 enorme LED-screens domineren het binnenste van de nieuwe Audi A6. Ze werken met ‘haptische feedback’ waardoor de bediening bijzonder eenvoudig is. Elk commando gaat gepaard met een voelbaar weerstandje en ‘klikje’ waardoor het lijkt alsof je een echt knopje indrukt. Ondanks de enorme hoeveelheid mogelijkheden is de bediening kinderlijk eenvoudig. De verfijnde afwerking maakt indruk. Alle kieren en naden zijn snaar strak en men heeft erg fraaie materialen toegepast. Gecombineerd met de heerlijke stoelen en comfortabele achterbank is het prinsheerlijk vertoeven in deze nieuwe Audi A6 Avant.

Fantastische rijkwaliteiten
Onder de gestrekte motorkap ligt een smeuïge zescilinder motor met 340 pk. Het behoeft geen betoog dat dit fantastische blok wel raad weet met de nieuwe Audi A6. De motor is daarnaast uitgerust met mild-hybrid technologie voor optimaal comfort en maximale efficiency. Boom- ontwortelend veel trekkracht zorgt voor vermogen in overvloed en het laat de auto bovendien uiterst vlot en relaxed over het asfalt zoeven. Maar vergis je niet! De nieuwe A6 is dynamisch als een sportwagen en wendbaar als een compact model. Dat komt mede door de dynamische vierwielbesturing. Dankzij dit systeem is het stuurgedrag zeer sportief, de rijstabiliteit van hoog niveau en daarbij verkleint het de draaicirkel met maximaal 1,1 meter. Het nieuwe dempingsconcept zorgt voor intensieve en tegelijkertijd verfijnde feedback. Al met al is de Audi A6 een auto waar je graag mee op pad gaat.

 

De nieuwe A6 is dynamisch als een sportwagen en wendbaar als een compact model

Klik hier voor meer informatie

 

 

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop