Proefrit met de Audi Q8 55 TFSI

13 november 2020

Wie de wereld van de nieuwe Audi Q8 binnenstapt, betreedt een wereld waarin slechts een standaard geldt: de allerhoogste. Otto de Gooijer presenteert met deze riante SUV-Coupé een auto die alle gebaande paden verlaat en daardoor de toont aan geeft in zijn segment. Maak kennis met de betoverende Audi Q8 en laat u door Otto de Gooijer meenemen in de wereld van deze hightech auto.

Indrukwekkend design

Als je oog in oog staat met de nieuwe Audi Q8, ontdek je steeds meer verrassingen in het expressieve design. De hoge taillelijn, de schuine achterzijde en de typische C-stijl die een knipoog maakt naar de aloude klassieke Audi Quattro, maakt van dit model een onvergetelijke verschijning met toch duidelijk herkenbare Audi-genen. Aan de voorzijde domineert de nieuwe ‘octagonale Singleframe-grille’ die tevens toekomstige Audi-modellen zal gaan sieren. Het testexemplaar is voorzien van enorme 22 inch lichtmetalen velgen met daarachter rode remklauwen. Het maakt van de Audi Q8 een auto die je moeilijk over het hoofd kunt zien. Verfijnd, elegant, apart en indrukwekkend. Dat zijn termen die beslist op gaan voor deze royale Audi. In het interieur van de Audi Q8 is maar een woord van toepassing: verfijning. Zeldzaam mooi afgewerkt met fraaie materialen en subtiele stiksels op het dashboard en op de stoelen. De touchbediening van alle primaire functies werkt intuïtief en zorgt er voor dat je de aandacht volledig bij het rijden kunt houden.

Vierwielsturing

Rijden in de Audi Q8 is een uiterst aangename ervaring. De fluisterstille benzinemotor met 340 pk zorgt  voor krachtige prestaties. Ondanks zijn afmetingen imponeert de Audi Q8 met zijn sublieme rijgedrag. De besturing is (mede dankzij de vierwielbesturing) prettig direct en de rijeigenschappen zijn ronduit sportief dankzij het lichtvoetige karakter. Je hebt geen moment het idee dat je in een grote limousine aan het sturen bent. Een groter compliment kan je de Audi Q8 nauwelijks geven!

Ervaar de ruimte in de Audi Q8 bij Otto de Gooijer

Ondanks de sportieve coupévormige daklijn, biedt de Audi Q8 een volwaardige ruimte. Zeker in vergelijking met de concurrentie is de binnenruimte van een ander (lees: hoger) niveau. Het maakt dat deze nieuwe Audi niet alleen binnen het modellengamma van Audi een unieke plaats inneemt maar ook in zijn segment. Het verfijnde karakter, de geweldige rijeigenschappen en de fantastische afwerking maken van de Audi Q8 een auto die in een andere dimensie verkeert. Welkom in de achtste dimensie. Ervaar het zelf tijdens een proefrit bij Otto de Gooijer in Rhenen!

Als je oog in oog staat met de nieuwe Audi Q8, ontdek je steeds meer verrassingen in het expressieve design

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop