Otto de Gooijer is geopend

18 maart 2020

Autobedrijf Otto de Gooijer is in deze hectische tijden geopend en u bent van harte welkom! Echter, de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) hebben ons doen besluiten de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen. Voor ons is daarbij het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers het belangrijkst. Wij volgen hierbij de landelijke richtlijnen en informeren u graag over de stand van zaken binnen ons bedrijf. Een ding is zeker: ondanks het feit dat wij u niet meer de hand schudden, bent u beslist niet minder welkom!

Uw bezoek aan Otto de Gooijer

Wij heten u van harte welkom tijdens de reguliere openingstijden in de showroom en in onze werkplaats. Onze medewerkers zijn extra alert op persoonlijke hygiëne en mogelijke ziekteverschijnselen en nemen alle richtlijnen van het RIVM in acht. Zo begroeten we elkaar niet met het geven van een hand en blijven we op 1 tot 2 meter afstand. Ook willen we u verzoeken om zorgvuldig met deze richtlijnen om te gaan. Wij kunnen ons voorstellen dat de maatregelen afstandelijk overkomen, maar zo bedoelen wij het niet. Het is voor uw en onze veiligheid.

Wellicht bent u op dit moment huiverig om onze showroom te bezoeken en/of naar onze werkplaats te komen. Graag willen wij u er van verzekeren dat alle benodigde voorzorgsmaatregelen zijn genomen om uw gezondheid te beschermen. Dat start met zeer strenge richtlijnen ten aanzien van de hygiëne.

Wat doet  autobedrijf Otto de Gooijer om de richtlijnen van het RIVM te volgen:

  • Hygiënische maatregelen in- en om het pand en rondom (de aanname van) de auto’s;
  • Het beperken van sociaal contact;

Wat doet autobedrijf Otto de Gooijer om de kans op besmetting te voorkomen:

  • Geen handen schudden;
  • Gebruik van desinfecterende middelen;
  • Minimaal 1 tot 2 meter afstand;
  • Extra schoonmaakrondes.

Online en telefonische bereikbaarheid van Otto de Gooijer

Op dit moment blijft onze showroom en werkplaats gewoon geopend maar uiteraard kunt u ook online en telefonisch contact met ons opnemen. Zo kunt u met al uw vragen bij onze medewerkers terecht en kunnen wij meedenken met passende oplossingen op zowel sales- als aftersales gebied. Is uw auto bijvoorbeeld aan onderhoud toe, dan denken wij graag met u mee over een haal- en breng service. Bent u benieuwd naar ons aanbod nieuwe voorraadauto’s of occasions? Bekijk dan op deze site het complete aanbod inclusief uitgebreide fotopresentatie en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. We helpen u graag verder.

Tot slot

Feit is dat het Coronavirus de komende periode een onderdeel van onze maatschappij zal zijn. Wij gaan de komende tijd dan ook ons uiterste best doen om onze service en dienstverlening op niveau te houden zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen blijven binnen de mogelijkheden die er zijn. Voor de laatste stand van zaken inzake het coronavirus verwijzen wij u door naar de website van het RIVM. Wij garanderen u dat wij de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden en dat we ons blijven baseren op feiten en berichtgeving van de Rijksoverheid en het RIVM.

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop