Otto de Gooijer biedt de sportiefste gezinsauto als occasion

11 november 2018

Otto de Gooijer biedt de sportiefste gezinsauto als occasion

Houdt u ook zo van autorijden? Zelfs op de drukke Nederlandse wegen is er af en toe best een momentje dat je nog echt ouderwets kunt genieten van een stukje autorijden. En wat is er op zo’n moment  fijner dan een auto waarmee je kunt lezen en schrijven? Een auto die precies zoals je in je hoofd had dat bochtje pakt? Zo’n auto is de Ford Focus. Perfecte rijeigenschappen en zeker na de recente facelift werkelijk een plaatje om te zien. Otto de Gooijer test de Focus met plezier voor u!

Ford Focus als occasion bij Otto de Gooijer

De Ford Focus weet al jarenlang een naam hoog te houden als het gaat om het leveren van een auto met perfecte rijeigenschappen. Al vanaf de introductie van de eerste generatie in 1998, maakte de auto naam en faam vanwege zijn uiterst aangename rijkarakter. Ook deze versie van de Focus houdt die naam van fijn ‘rij-ijzer’ hoog. Geen enkele auto in deze klasse stuurt zo scherp en direct. Datzelfde geldt voor het uitstekende, neutrale weggedrag en de perfecte koersvastheid. Op het gebied van rijeigenschappen hoef je de Ford-technici niets te vertellen. Ze hebben het onderstel zodanig afgestemd dat een gezapig ritje met de familie net zo vanzelfsprekend is als een sportief stukje sturen tijdens een snelle rit over de binnenwegen. Echt grote klasse! De aan een zesversnellingsbak gekoppelde 125-pk benzinemotor weet met z’n hoge koppel bij een laag toerental de sportieve rijeigenschappen uitstekend te onderstrepen. Bovendien doet hij zijn werk in alle rust en met een prettig laag brandstofverbruik.

Maar een middenklasser in dit populaire (vecht)segment moet meer in zijn mars hebben. Ford begrijpt dat maar al te goed en daarom vonden ze het tijd om de auto een grondige make-over te geven. Dat resulteerde in een aantal zeer geslaagde aanpassingen. De binnenzijde kreeg ook een grondige opfrisbeurt. Met name de gebruiksvriendelijkheid is er op vooruit gegaan. De zitpositie in de auto versterkt het imago als echte ‘rijdersauto’. Op de comfortabele stoelen houd je het ook op een lange (vakantie)rit wel even uit. De rest van het interieur is ruim zat voor een gezin en hun bagage. De testauto is een voor het geld bijzonder complete auto. Deze speciale ‘First Edition’-uitvoering is gebaseerd op de toch al erg complete Titanium-uitvoering die standaard al beschikt over 17-inch lichtmetalen velgen, dual zone airconditioning, elektrisch bedienbare ruiten rondom, , een uitgebreid audiosysteem en voorruitverwarming (waarom hebben niet meer auto’s dit?). De First Edition voegt daar ondermeer sportstoelen, Active Park Assist, parkeersensoren vóór en achter, een uitgebreid navigatiesysteem, Sync 2, metallic lak, LED-dagrijverlichting, een grille met hoogglansafwerking, LED-achterlichten en chroomkleurige details aan toe. Over compleet gesproken….Deze perfect onderhouden Ford Focus verdient uw aandacht als u op zoek bent naar een plezierig rijdende, complete en goed ogende auto voor niet teveel geld. Ervaar ‘m zelf bij Otto de Gooijer!

Het is een groot plezier om met deze Ford een bochtje te pakken

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop