Nu bij Otto de Gooijer: de Citroën C4 Aircross 1.6 Exclusive

28 januari 2019

De Citroën C4 Aircross is een aparte verschijning bij Otto de Gooijer. Hoogste tijd dus om deze fraaier occasion in luxe Exclusive-uitvoering eens aan een flinke proefrit te onderwerpen. De origineel gelijnde ‘crossover’ staat aangenaam op het netvlies gebrand, zeker met de prachtige, grote velgen op het testexemplaar. Een leuke auto met een bijzondere achtergrond. Stap in en rijd mee met deze ‘aircrosser’ van Citroën die nu te koop is bij Otto de Gooijer!

Bijzonder occasion bij Otto de Gooijer
Bijzonder kan je deze Citroën beslist noemen. Ondanks het feit dat het familiegezicht van het roemruchte Franse merk overduidelijk zichtbaar is, deelt deze wagen zijn genen met een Japanse auto, de Mitsubishi ASX. Otto de Gooijer overhandigt mij de sleutels om deze Franse Japanner (of Japanse Fransoos?) zelf aan den lijve te ondervinden. De instap is aangenaam hoog. In deze Exclusive-uitvoering zijn de stoelen bekleed met een combinatie van chique stof en leer. Ook het dashboard ziet er buitengewoon verzorgd uit. Mooie, diepliggende klokken met verchroomde randjes en een groot multimedia kleurenscherm domineren de aanblik. De bediening is logisch, een kind kan de was doen. De rest van het interieur biedt royaal plaats aan 5 volwassenen en hun bagage. Heel verrassend die ruimte want aan de buitenzijde oogt de auto lekker compact. Het toegankelijke, mooi afgewerkte interieur is beslist een grote troef van de elegante C4 Aircross.

Citroën met Japanse genen
Maar ook de buitenzijde mag er zijn. Zoals gezegd heeft de auto een prominente Citroën grille conform de nieuwe huisstijl. De verchroomde sierrandjes op precies de juiste plek en de werkelijk prachtige 18 inch lichtmetalen velgen (standaard op deze uitvoering!) maken het totaalplaatje compleet. Heel knap van Citroën dat ondanks de verwantschap met de Mitsubishi ASX deze auto een totaal eigen uitstraling heeft. Tijd om de auto eens flink de sporen te geven. De 1.6 liter benzinemotor biedt 117 pk en 154 Nm koppel. Met deze motor kom je prima mee in het drukke Nederlandse verkeer. Wil je maximale prestaties, dan zal je flink in de toeren moeten klimmen maar dan wil de Aircross ook wel vooruit! Voor de dagelijkse ritjes voldoet de 1.6 overigens uitstekend. Op constante snelheid blijft hij netjes op de achtergrond en bovendien verbruikt de auto maar weinig brandstof. De auto stuurt verder heel rustig en ook op hogere snelheid blijft de wagen zeer
koersvast.

Allemansvriend als occasion bij Otto de Gooijer
De C4 Aircross is een echte allemansvriend waar iedereen zich in ‘no time’ in thuisvoelt. Kijk je heel nuchter naar deze auto, dan biedt Otto de Gooijer voor een bedrag van € 16.999,- een zeer complete, leuk ogende auto aan die multifunctioneel inzetbaar is. Probeer hem zelf eens bij Otto de Gooijer. U zult aangenaam verrast zijn door de kwaliteiten van deze fraai ogende Fransoos met Japanse genen!

De Citroen C4 Aircross heeft een unieke uitstraling

Technische gegevens
Citroen C4 Aircross 1.6i 2WD Exclusive
Motor:  4 cilinders, 1.590 cc
Vermogen: 86 kW, 117 pk
Koppel: 154 Nm bij 4.000 toeren
Prestaties: 0 – 100 km/u: 11,3 seconden
Topsnelheid: 183 km/u
Milieulabel B
Prijs: € 16.999,- (2012, 44.459 km)

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop