Nu bij Otto de Gooijer: de Audi Q7 e-tron

02 september 2019

Met speels gemak accelereert hij in 6,3 seconden van nul naar honderd, haalt hij een trekgewicht tot 3.500 kilo en houdt hij het onder optimale omstandigheden maar liefst 1.320 kilometer vol zonder laadmoment of tankbeurt. En dat terwijl hij ook één van de grootste in zijn segment is. Hij oogt aantrekkelijk en gespierd, maar komt op geen enkele manier overdreven of kolossaal over. Voor Audi is dat allemaal net zo logisch als duurzamer rijden met veel dynamiek. De Q7 e-tron quattro is een van de weinige plug-in hybrides met een zescilinder TDI motor én vierwielaandrijving. Daarmee is deze SUV van alle markten thuis.

Zoals u van Audi gewend bent, zit het ook met het interieur wel snor: comfort op topniveau. De Audi virtual cockpit is zelfs standaard aanwezig in de Q7 e-tron. Wanneer u zijn comfort graag benadrukt, kiest u voor deze fraaie Q7 uit 2016 met onder andere lederen bekleding ‘Cricket’, verwarmbare voorstoelen, BOSE Sound system en een multifunctioneel stuurwiel. De Q7 e-tron is bij uitstek de SUV voor diegenen die grootse plannen nastreven.

Contact

Wanneer u advies wilt ontvangen of een afspraak wilt maken voor het maken van een proefrit, willen wij u verzoeken om even contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij voldoende tijd vrijmaken om u naar tevredenheid van dienst te zijn. Kom dus gerust langs voor een nadere kennismaking bij Otto de Gooijer in Rhenen.

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop