Net binnen! Unieke Audi A4 Avant met unieke motor.

29 augustus 2021

Audi A4 Avant 3.0 TDI S Edition

Net binnen bij Otto de Gooijer. Deze perfect onderhouden Audi A4 Avant heeft niet alleen een fraaie uitvoering met S Line interieur/ en exterieur maar ook een perfecte motor. Dit exemplaar uit 2013 is voorzien van de fijne 3.0 TDI motor met maar liefst 204 pk. Een zijdezachte loop dankzij de zes cilinders is gegarandeerd. De kilometerstand is voor een diesel erg laag waardoor u nog jaren van deze auto kunt genieten. Opties als een panoramadak, navigatie, parkeerhulp achter, Xenonverlichting en cruise control maken het aantrekkelijke plaatje compleet.

Meer te weten over deze Audi A4 kom je door op de link te klikken of gewoon langs te komen. Wij zetten ´m graag voor je klaar voor een proefrit!

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop