Mercedes-Benz A-Klasse 45 AMG 4MATIC

12 februari 2021

Een echte liefhebbersauto bij Otto de Gooijer!

Uit 2016 en met een nette kilometerstand: deze Calcietwitte Mercedes A-Klasse 45 AMG 4Matic is werkelijk een klasse apart.

Z’n betoverende verschijning dankt dit exemplaar mede aan de fraaie opties zoals Performance stoelen, AMG-Aerodynamica pakket, het panoramadak en de sportuitlaat. Maar deze ‘hot hatch’ onderscheidt zich natuurlijk het meest onder de motorkap. Daar maakt een 381 pk sterke turbomotor de dienst uit. Deze aandrijflijn geeft de compacte auto vleugels.

Vanuit stilstand naar 100 km/u geschiedt in 4,2 seconden en ook daarna is de voorwaartse drang van dit rasechte AMG-product nog lang niet voorbij. Hoogst indrukwekkend deze A 45 AMG. Wie voor deze auto kiest, kiest voor onvervalst rijplezier. Wordt u de trotse bezitter van deze schitterende auto? Voor meer informatie over deze auto, kunt u contact opnemen met Otto de Gooijer in Rhenen.

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop