Lamborghini Urus 4.0 V8

19 november 2021

Wat een indrukwekkend unieke auto!

Deze in sportief grijs uitgevoerde hagelnieuwe Lamborghini Urus maakt werkelijk op alle fronten indruk. Laten we starten met de ‘droge’ cijfertjes. De 4.0 V8-motor genereert een vermogen van 650 pk. Hierdoor is de ruime SUV in staat om vanuit stilstand in 3,6 seconden naar 100 km/u te accelereren. De topsnelheid ligt met 305 km/u op een minstens zo imposant niveau.

Dan het rijden.De Italiaanse volbloed klinkt dankzij de zorgvuldig geconstrueerde aandrijflijn prachtig en reageert watervlug op al je commando’s. Alsof je in een compacte sportwagen onderweg bent. De entourage in het interieur ademt een en al hightech en is tegelijkertijd klassiek Italiaans door de toepassing van verfijnde afwerkingsdetails. Mooie opties als keramische remmen, high end entertainment en massagestoelen maken de totaalindruk van deze auto af.

Meer weten of een proefrit reserveren in deze Urus? Neem dan contact met ons op!

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop