Jubilaris Jan van den Bos 40 jaar bij Autobedrijf de Gooijer

14 oktober 2021

Het was afgelopen week op de kop af 40 jaar geleden dat Jan van den Bos als automonteur startte bij Autobedrijf de Gooijer. Een bijzonder moment dat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Jan werd door Otto de Gooijer flink in het zonnetje gezet. Een mooie mijlpaal moet je immers vieren!

Gestart bij Gert de Gooijer

Jan van den Bos heeft al een lange staat van dienst in de autobranche. Voordat hij in 1981 bij het toenmalige autobedrijf ‘Gert de Gooijer’  kwam werken, had hij al enige jaren ervaring opgedaan bij een Veense Opel-dealer. Als automonteur leerde hij bij Gert de Gooijer de fijne kneepjes van het vak.  In de loop van de tijd betrok Gert hem steeds meer bij de inkoop- en verkoop van de auto’s. Dat resulteerde erin dat Jan uiteindelijk zich helemaal op de verkoop ging richten.

40 jaar ervaring

Jan is het bedrijf in al die jaren trouw gebleven. “Ik heb het nog altijd enorm naar mijn zin. Het contact met de klanten is prettig en het werken in een klein en compact team past gewoon goed bij me,” aldus Jan. “En tussen alle verkoopwerkzaamheden door, ben ik af en toe toch ook nog in de werkplaats te vinden. Dat blijft me ook nog altijd aantrekken!” zo besluit hij lachend.

Otto de Gooijer meldt: “Namens het hele team van Otto de Gooijer feliciteren we Jan met zijn 40-jarig jubileum bij ons bedrijf. We hopen dat hij nog een hele tijd onderdeel van ons team zal uitmaken!”

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop