Jeep Compass

10 februari 2020

Wie aan ‘Jeep’ denkt, denkt ongetwijfeld aan een aantal legendarische modellen die het Amerikaanse merk in de afgelopen decennia heeft voortgebracht. Een stoer en herkenbaar voorkomen, uitstekende (terrein) capaciteiten en een praktisch interieur waren altijd al de basis ingrediënten. De nieuwste Compass voldoet dan ook naadloos aan dat beeld en weet indruk te maken in de compacte SUV-klasse. Otto de Gooijer biedt een mooi exemplaar aan!

Robuuste Jeep te koop bij Otto de Gooijer

Een Jeep heeft iets onverzettelijks. En zo hoort het ook! Daarom is ook de Compass voorzien van de indrukwekkende, verchroomde grille met 7 verticale spijlen. Het geeft de auto een stoer en niet inwisselbaar voorkomen en dat is wel zo fijn in een tijd dat auto’s steeds meer op elkaar lijken. Zo niet bij Jeep. Hier staat een robuuste, mooi gelijnde compacte SUV die veel designtrekjes van z’n grote broers heeft overgenomen. Absoluut een pluspunt, die fraaie vormgeving!

Pittige motor met uitstekende prestaties

Onder de hoge motorkap ligt een geblazen 1.4 benzinemotor met 140 pk. Goed voor uitstekende prestaties en een relatief gunstig brandstofverbruik. Daarnaast werkt de besturing prettig communicatief en ligt de auto als een blok op de weg. Al met al weet de Jeep te overtuigen met uiterst prettige rijeigenschappen en een fijne aandrijflijn.

Ruim & luxe SUV

Wij rijden de Compass in uiterst complete ‘Opening Edition’ uitvoering en dan blijft er maar heel weinig te wensen over. Van elektrisch verstelbare en met leer beklede stoelen tot een uitgebreid multimediasysteem met navigatie; het is allemaal standaard. Het geeft Jeep-rijden in deze Compass beslist een extra dimensie. Maak bij Otto de Gooijer kennis met de betaalbare Compass en ervaar zelf dat deze Amerikaan uit het juiste hout is gesneden!

Bekijk hier de Jeep Compass 1.4 MultiAir Opening Edition 4×4

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop