Indrukwekkend: de Golf R

31 juli 2019

Een Golf kent iedereen. Al meer dan 40 jaar is dit legendarische Volkswagen-model publiekslieveling. Exclusief kan je de Golf dus nauwelijks noemen. Anders wordt het met een Golf die een ‘R’ in de type-aanduiding heeft. Nu te koop bij Otto de Gooijer!

Al sinds de vierde generatie bestaat er zo’n extraverte en supersnelle R-uitvoering. 310 pk, mede dankzij Akrapovic-uitlaatsysteem op dit exemplaar. Het is op z’n zachtst gezegd een indrukwekkend vermogen voor een auto uit het populaire C-segment. Deze generatie van de Golf R heeft (gelukkig) vierwielaandrijving waardoor het riante vermogen probleemloos wordt omgezet in regelrechte daadkracht. Want presteren kan hij! In een luttele 4,9 seconden knalt de auto naar 100 km/u, een waarde waarmee je probleemloos sportwagens van de edelste merken op z’n minst kan bijhouden. Bergen met koppel (met een hoogtepunt van 380 Nm bij 1.800 toeren) garanderen overal en altijd een surplus aan trekkracht. De zevende generatie van de Golf kent een fraai en herkenbaar silhouet met een prettige aaneenschakeling van scherpe lijnen en vouwen in de carrosserie. De achterzijde met 4 dikke, verchroomde uitlaatpijpen, het speciale spoilerwerk en de heftige 19 inch lichtmetalen velgen in het zwart laten er absoluut geen misverstand over bestaan: met deze Golf valt niet te spotten. Bloedstollende prestaties gekoppeld aan een speels maar veilig weggedrag. Een verfijnde, Volkswagen-waardige afwerking gekoppeld aan een complete ‘sportuitrusting’ maakt van de Golf R een waar hebbeding. Al met al mag je concluderen dat Volkswagen in de Golf R haar technologische know how optimaal presenteert. Wie compromisloze prestaties wenst in een herkenbare verpakking, zal de Golf R beslist op zijn of haar shortlist moeten zetten. Wie du’R’ft? Een kennismaking start bij Otto de Gooijer in Rhenen!

Meer weten over dit exemplaar? Klik hier!

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop