Geluksnummer bij Otto de Gooijer

14 november 2018

Geluksnummer bij Otto de Gooijer

De Peugeot 208 is het geluksnummer van Peugeot. Immers, de auto heeft alle ingrediënten in handen om te slagen. Een sportief voorkomen, moderne techniek en, gezien de compacte buitenmaten, enorm veel ruimte. Een comfortabele alleskunner die Peugeot beslist het nodige succes heeft gebracht. Otto de Gooijer gaat op pad met de 208 1.2 VTi, die nu bij ons te koop staat.

Mooi en typisch Frans

Bij Otto de Gooijer loop ik eerst eens rustig om de auto heen. De 208 ligt aangenaam op het netvlies. De nieuwe Peugeot-neus met prominent grille en de gewelfde motorkap zijn met zorg vormgegeven. Deze  ‘Leeuw’ is voldoende compact om ook als sportieve hatchback door het leven te kunnen gaan. Al met al een hele mooie mix die een aantrekkelijke auto oplevert om te zien, om te gebruiken en om te rijden.

Fijne motor in deze Peugeot 208 bij Otto de Gooijer


Om met dat laatste te beginnen: onder de kap van dit gunstig geprijsde model ligt een moderne 3 cilinder benzinemotor met 82 pk. Hiermee wordt de auto voor Nederlandse omstandigheden beslist vlot genoeg. Bovendien trakteert de motor je op een geweldig verbruik dat gemiddeld rond de 1 op 20 ligt. Een van de troeven van dit model is de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid: het interieur biedt volop ruimte voor 5 volwassenen en hun bagage. Bovendien zit je wat hoger zodat je een uitstekend zicht hebt op de weg en je makkelijk in- en uit kunt stappen. De bestuurder kijkt uit over een zeer overzichtelijk en fraai afgewerkt dashboard.  Net als bij andere Peugeots is het formaat van het stuur opvallend klein en zijn de meters wat hoger geplaatst. Hierdoor is een goed zicht op de instrumenten gegarandeerd. Het dashboard is verder erg mooi afgewerkt en over de ergonomie hebben we niets te klagen. Alles zit daar waar je het verwacht en het grote informatiescherm midden op het dashboard draagt bij aan de fijne, makkelijke bediening van de auto.

Traditioneel hoog comfort


Op het gebied van rijcomfort heeft Peugeot natuurlijk een naam op te houden. De 208 stelt op dat vlak dan ook beslist niet teleur. De vering absorbeert grote en kleine oneffenheden uitstekend en eenmaal op de snelweg valt de uitstekende koersvastheid op. Dit is gewoon een heerlijke auto om mee onderweg te zijn. Goed werk van Peugeot! Op uitrustingsgebied biedt de auto alles wat je van een moderne auto kan en mag verwachten. Al met al denk ik dat Otto de Gooijer met deze Peugeot 208 een ‘geluksnummer’ in handen heeft. Ervaar het zelf maar eens tijdens een proefrit.

 

Technische gegevens
Peugeot 208 1.2 VTi

Motor:  3 cilinders, 1.199 cc
Vermogen: 60 kW, 82 pk
Koppel: 118 Nm bij 2.750 toeren
Prestaties: 0 – 100 km/u: 13,5 seconden, topsnelheid 169 km/u
Milieulabel A
Prijs: € 12.750,-, bouwjaar 2015, 23.000 km.

Kom deze witte Peugeot 208 nu bij ons bekijken.

U zult beslist enthousiast zijn over deze verrassende auto!

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop