Excellente E van Mercedes-Benz

24 juli 2020

Hoeveel nieuwe carrosserievormen met nieuwe benamingen Mercedes-Benz ook op de markt brengt, de E-klasse blijft een van de pijlers. Uiteraard zit hij boordevol nieuwe technologie, zo kan deze Mercedes autonoom rijden.

Hoe klassiek hij ook van buiten ook oogt, onderhuids zit de E boordevol met de nieuwste technologieën. Het meest opmerkelijke item op dat gebied is Active Lane Change Assist, dat door middel van camera’s en radar helpt bij het van baan verwisselen rond een inhaalactie. Het idee daarachter is dat de bestuurder zich beter op het verkeer kan concentreren. Ook op afstand inparkeren in krappe vakken behoort tot de mogelijkheden. De nieuwe 9G-Tronic automaat standaard. De E 220d is een auto met een volledig nieuwe motor en combineert 195 pk en 400 Nm met slechts 102 g/km CO2-uitstoot, goed voor een heerlijke rij-ervaring.

Lees meer en bekijk alle foto’s door hier te klikken.

 

 

 

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop