Een echte Citroën!

03 juli 2020

Unieke C3 bij Otto de Gooijer
Met deze editie van de Citroën C3 heeft het Franse merk een rasechte vertegenwoordiger van het merk erbij. Een tikje eigenwijs, herkenbaar vormgegeven en met een interieur dat je alleen maar in een Citroën kan tegen komen. De C3 heeft ‘het’ wat dat betreft helemaal. Een groot wonder is het dus niet dat je deze welhaast iconische auto heel regelmatig in het straatbeeld ziet op duiken.

Direct in het oog springen de ‘airbumps’ aan de zijkant van de carrosserie. Net als bij de Citroën Cactus een zeer herkenbaar stijlelement. De karakteristieke neus met geknepen koplampen geeft de auto een herkenbare en eigentijdse uitstraling. Onder de motorkap uitsluitend moderne benzine- en dieselmotoren die qua brandstofeconomie koploper zijn.

Extra aantrekkelijk is het feit dat je de C3 helemaal kunt ‘customizen’ zoals met dit exemplaar ook gebeurd is. Met verschillende dakkleuren, interieurkleurstellingen en uitvoeringsdetails maak je er echt volledig je eigen en unieke C3 van. Op veiligheidsniveau scoort de auto punten met standaard hill start assist dat bijvoorbeeld op alle uitvoeringen standaard is. Verder zijn dodehoekdetectie, coffee break alert, lane departure warning system en ConnectedCAM Citroën standaard dan wel als optie verkrijgbaar.

Voor een kleine € 13.000,- rijd je al in deze complete C3 1.2 111pk PureTech S&S Shine en voor dat geld kan je geen originelere en comfortabelere auto rijden in deze klasse. En laat die traditionele waarden nu net de waarden zijn waar Citroën groot mee is geworden!

Lees meer over dit exemplaar!

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop