De Range Rover Sport SVR: nu bij Otto de Gooijer

11 juli 2019

Het grootste wapenfeit is al bekend: onder de kap ligt een 5,0-liter V8 met supercharger. Het vermogen ligt op een indrukwekkende 551 pk. De sprint van 0 naar 100 km/u kost door dit krachtpakket slechts 4,7 seconden. De topsnelheid is begrensd op 260 km/h. De aanpassingen aan de SVR omvatten verder onder meer een actief uitlaatsysteem, een nieuwe grille, 22-inch wielen met ContiSport Contact 5 banden, extra koelopeningen op de auto en een nieuw sportinterieur. De kleur Estoril Blue is er exclusief voor deze versie. De Range Rover Sport SVR was de eerste creatie van Land Rover Special Vehicle Operations, een divisie die -zoals de naam al aangeeft- zich gaat richten op het ontwikkelen van speciale Land Rovers.

Dit schitterende exemplaar uit 2016 staat nu te koop bij Otto de Gooijer. Kom kennismaken en geniet van de fantastische (rij)eigenschappen van deze ‘best four by four by far’!

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop