BMW X4 xDrive30i Business Edition M Sport

21 juli 2023

BMW X4 xDrive30i Business Edition M Sport

Origineel in Nederland geleverde BMW X4 xDrive28i High Executive. Erg fijne en puntgave auto die afkomstig is van z’n 2e eigenaar. Met 245 pk vermogen bovendien krachtig en snel. Deze SUV Coupé heeft veel opties zoals een trekhaak, head-up display, lederen bekleding, navigatie ‘Professional’ en cruise control. Een ideale (vakantie?) auto om nog jarenlang rijplezier van te hebben!

De BMW X4 is een luxe compacte cross-over SUV (Sports Activity Coupe, zoals BMW het noemt). Hij valt qua formaat en prijs tussen de kleinere BMW X3 en de grotere BMW X5 in. De X4 combineert de sportieve styling van een coupé met de verhoogde rijhoogte en bruikbaarheid van een SUV.

Sportief gelijnd

BMW X4 heeft een onderscheidend, coupé-achtig design met een aflopende daklijn en een agressievere uitstraling in vergelijking met de X3. Hij is voorzien van BMW’s kenmerkende nierengrille, slanke koplampen en een carrosserie met gespierde lijnen. Prestaties: De X4 biedt een reeks motoropties, waaronder zowel benzine- als dieselvarianten. De beschikbare specifieke motoropties kunnen per markt verschillen. Deze motoren hebben doorgaans een turbocompressor en bieden een evenwicht tussen vermogen en efficiëntie. BMW’s xDrive vierwielaandrijving is beschikbaar op de meeste modellen en zorgt voor verbeterde tractie en stabiliteit.

Luxe en comfort

Het interieur van de X4 is voorzien van een op de bestuurder gerichte cockpit en hoogwaardige materialen. Het biedt doorgaans plaats aan vijf passagiers, hoewel het zitgedeelte achterin misschien wat beperkter is vanwege de aflopende daklijn in vergelijking met de X3. De laadruimte is ook iets kleiner in vergelijking met de X3, maar biedt nog steeds voldoende ruimte voor dagelijkse behoeften. De BMW X4 is uitgerust met verschillende geavanceerde technologieën en functies. Het bevat meestal een touchscreen-infotainmentsysteem met BMW’s iDrive-interface, die toegang biedt tot navigatie, entertainment en voertuiginstellingen. Andere functies zijn onder meer smartphone-integratie, een eersteklas geluidssysteem, geavanceerde rijhulpsystemen en connectiviteitsopties.

Meer weten over dit fraaie exemplaar? Klik dan hier!

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop