BMW i3 met Range Extender

27 februari 2020

BMW introduceerde in 2013 met deze auto een compleet nieuw concept. Al vanaf de eerste schetsen werd de volledig elektrisch aangedreven i3 op duurzaamheid gericht. Van de productie tot en met recycling. Het gebruik van duurzame en lichte materialen (denk hierbij aan carbon, eucalyptushout en olijfbladextract!) compenseert het gewicht van de accu’s. Maar liefst 98% van de auto is recyclebaar en dat is een ongekend hoog percentage.

Handzaam, ruim en snel

De BMW i3 is een handzame maar verrassend ruime auto die net als elke andere BMW rijplezier met hoofdletters schrijft. De elektromotor maakt dat de auto pijlsnel accelereert mede dankzij het direct beschikbare koppel van 250 Nm. Dat alles zonder uitlaatgassen. Overigens kan de auto met een snellader binnen 30 minuten weer opgeladen zijn. Daarna kunt u, afhankelijk van de omstandigheden, weer ongeveer 150 kilometer rijden. De elektrische i3 die nu bij Otto de Gooijer beschikbaar is, heeft een range extender (REX), een heuse hulpmotor. Het is een vrij effectieve oplossing om te zorgen voor meer rijbereik, vooral in gevallen van nood en uitzondering. Als net de verkeerde laadpaal het niet doet, of wanneer grote afstanden moeten worden afgelegd.

BMW i3 met range extender BMW i3 met range extender

Kies voor elektrisch bij Otto de Gooijer

Al met al heeft Otto de Gooijer met dit verzorgde exemplaar een uitstekende aanbieding in handen voor iedereen die elektrisch wil rijden, niet te veel geld kwijt wil zijn en toch in een mooi premium product wil rondrijden. Bovendien zorgt de range-extender bij dit exemplaar zoals gemeld voor extra actieradius en dus een grotere bruikbaarheid! Kom kennismaken en laat je inspireren door dit vernieuwende concept van BMW

Bekijk hier de BMW i3 met Range Extender

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop