Bakkerij de Jong altijd mobiel

13 november 2018

Bakkerij de Jong altijd mobiel

Wie kent ze niet? De opvallend bestickerde zwarte bestelauto’s van Bakkerij de Jong rijden dagelijks door de regio. Met de prominent op het dak geplaatste XL-uitvoering van het alom bekende saucijzenbroodje zijn de auto’s niet te missen in het straatbeeld. Autobedrijf Otto de Gooijer staat garant voor het feilloos functioneren van de opvallende bestelwagens.

Bakkerij de Jong en Otto de Gooijer

Otto de Gooijer vertelt: ‘Veel mensen in de regio kennen ons bedrijf door de markante plek aan de rotonde van de Cuneraweg tussen Rhenen en Veenendaal. Wij hebben een indrukwekkend aanbod occasions in alle prijsklassen. Ook kwaliteitsonderhoud aan alle merken auto’s is bij ons in vertrouwde handen.’ Otto vertelt: ‘Bakkerij de Jong moet blindelings op de Renault-bestelauto’s kunnen vertrouwen. Immers, elke dag opnieuw gaan ze de weg op om de bestellingen op tijd bij de afnemers te krijgen. Daarom moeten de auto’s het simpelweg altijd doen. En mocht er toch een keertje pech zijn, dan zorgen wij zo snel mogelijk voor vervangend vervoer.’

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop