“B” beter dan ooit!

02 oktober 2020

Otto de Gooijer biedt nu een schitterend exemplaar aan van de Mercedes-Benz B-Klasse. De compacte MPV-achtige auto was altijd al een fijn, praktisch en ruim vervoermiddel. Zeker in de uitvoering zoals wij hem nu op voorraad hebben: de B180 met Business Solution pakket. Tijd om in te stappen…

 

Premium looks bij Otto de Gooijer

Als je oog in oog staat met deze Mercedes-Benz B-Klasse kun je niet anders dan constateren dat de auto op het gebied van uitstraling enorm veel gewonnen heeft. Wat staat hier een mooie auto! Niet dat de oude B-Klasse een lelijk eendje was, maar in vergelijking met dit nieuwste model zijn er grote stappen voorwaarts gemaakt. Het front toont gelijkenis met de grotere Mercedes-Benz modellen en de kenmerkende knik over de zijkant van de auto maakt ‘m stukken stoerder. Zeker in combinatie met de lichtmetalen velgen en de blauwe metallic lak oogt de B-Klasse erg fraai. Ook aan de binnenzijde heeft het merk met de ster het wederom uitstekend voor elkaar. Mooie materialen, een heerlijk vastpakkend (sport) stuurtje, een in deze auto prachtige beige lederen interieur en chique afwerkingsdetails maken dat je een goed gevoel hebt bij deze auto .

De Mercedes B-Klasse is een praktische auto

Onveranderd is de grote praktische inzetbaarheid. Er is volop ruimte voor een gezin met hun vakantiebagage. Bovendien is het interieur variabel in te richten waardoor aan elke vervoerswens gehoor kan worden gegeven. Wat dat betreft biedt de wagen het beste van twee werelden. De praktische bruikbaarheid combineert uitstekend met de sportieve ‘looks’ en fijne rijeigenschappen. Onder de kap huist in de testwagen een 1.595 cc turbomotor die 122 pk’s in de aanbieding heeft. Dat Mercedes-Benz op het gebied van motorenbouw een uitstekende reputatie heeft, maakt ook deze compacte  krachtbron waar. De motor pakt ook bij lage toerentallen uitstekend op en gaat er rap vandoor. Het blok is verder erg stil en met een gemiddeld verbruik van rond de 1 op 16 ook nog heel zuinig. Met de prestaties is niets mis. De auto kan (in Duitsland) volgens zijn makers 200 km/u halen en je kunt er in 9 seconden naar de 100 accelereren mee als je dat wilt. Nee, op het gebied van prestaties heb je met deze Mercedes-Benz niets te klagen. Airco, audio, boordcomputer en een multifunctioneel stuurwiel zijn net als rondom elektrisch bedienbare ramen standaard.

Kwaliteitsoccasions van Otto de Gooijer in Rhenen

Deze auto uit 2017 met een mooi lage kilometerstand wordt bij Otto de Gooijer aangeboden voor een prijs van € 24.950,- of met financial lease vanaf € 302,- per maand. Voor dat bedrag koopt u een ontzettend fijn rijdende en mooi ogende auto die perfect inzetbaar is als gezinsauto. Bij Otto de Gooijer kunnen ze u alles vertellen over deze B-Klasse. Sla deze auto zeker niet over als u in de markt bent voor een nieuwe auto. Want de “B” is beter dan ooit!

Bekijk hier alle Mercedes-occasions

 

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop