Audi RS4

20 maart 2023

Originele Audi RS4 Avant 2.9 TFSI quattro. Geimporteerd door de vorige eigenaar uit Duitsland. Deze Audi RS4 is door een liefhebber bereden. Voorzien van de meeste opties; carbon exterieur & interieur, panoramadak, camera en alcantara stuurwiel.

Een powerstation met overweldigende prestaties

Het gespierde uiterlijk van de Audi RS 4 Avant sluit daar naadloos op aan. Kenmerkend voor de RS zijn het dominante front met singleframe-grille met honingraatrooster en de grote luchtinlaten in de voorbumper. Aan de achterkant laat de speciale RS-bumper met opvallende diffusor een sportieve indruk achter. Het fraaie velgdesign en de verbrede spatborden zijn de kersen op de taart. Een verdere aankleding is mogelijk aan de hand van diverse stylingpakketten.

Een modern interieur met ruimte voor iedereen

Niet alleen aan de buitenkant overtuigt de Audi RS 4 Avant met zijn sportieve karakter, ook binnenin maakt hij indruk. Het met leder beklede RS-sportstuur is afgevlakt aan de onderkant. De schakelflippers zijn van fraai aluminium gemaakt. Ook de RS-sportstoelen voorin zijn heel mooi om te zien, niet op de laatste plaats door de crescendorode stiksels in honingraatpatroon op de rugleuningen. Het zwarte leder fijnnappa is standaard.

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop