Audi A3 Sportback

11 november 2019

(ver)Fijn!(d)

De Audi A3 Sportback. Otto de Gooijer heeft ‘m in een schitterende donkergrijze tint klaar staan voor een uitgebreide proefrit. We gaan op pad met de A3 Sportback met 1.4 TFSI-motor en handgeschakelde versnellingsbak. We kunnen u alvast verklappen: dat is een heerlijke combinatie! Samen met de perfecte looks en de uiterst fraaie afwerking, is de deze generatie van de Audi A3 al jaren een schot in de roos. Otto de Gooijer test ‘m voor u!

De Audi A3 Sportback is al jaren geliefd bij Otto de Gooijer

Sinds de komst van de allereerste generatie van de Audi A3, werd de auto vrijwel onmiddellijk een succes. De combinatie van een geraffineerde vormgeving,  een prachtige afwerking en een veelheid aan keuzemogelijkheden op motorengebied en uitrusting, maakt de auto tot op de dag van vandaag populair. Oog in oog met deze generatie valt op dat de auto op alle fronten verfijnd is. Het vorige model is er duidelijk in te herkennen maar is dat nu juist ook niet een argument om voor deze auto te kiezen? De tijdloze uitstraling van de Audi-producten zijn een essentieel onderdeel van het succes. De nieuwe A3 Sportback oogt aantrekkelijk. Zeker in deze Pro Line met schitterende lichtmetalen velgen ziet de auto er heel ‘premium’ uit.

audi a3 sportsback - achterkant audi a3 sportsback - interieur

Premium Audi bij Otto de Gooijer

Die toon wordt in het interieur naadloos doorgezet. Audi bewijst dat (overbodige) opsmuk totaal overbodig is. De bijna minimalistische uitstraling van het geheel komt zeer hoogwaardig over. Het doet qua sfeer wel denken aan de vormgeving van de audio-apparatuur van Bang & Olufsen. En hoogwaardig is het interieur zeer beslist. Audi gebruikt ongekend mooie materialen voor een auto uit deze klasse. Daardoor voel je je uitstekend op je gemak in de A3 en word je constant bevestigd in het gevoel met een klasse product onderweg te zijn.

Moderne techniek van de Audi A3 Sportback

Onder de kap huist een moderne 1.4 TFSI-motor met 140 pk. Op de snelweg, in de stad of op de buitenweg, de Audi A3 voelt zich overal uitstekend thuis. De A3 is een maatpak dat direct uitstekend zit. Ik snap heel goed waarom de A3 zo geliefd is bij zo’n grote groep mensen. Hij ‘klopt’ gewoon en dat voel je. Een groot compliment aan de makers van deze auto. Zij hebben met de deze generatie van de Audi A3 bewezen wederom een auto neer te zetten die ten opzichte van de vorige generatie nog verfijnder is geworden. Ervaar het zelf maar eens bij Otto de Gooijer in Rhenen!

Bekijk hier de Audio A3 Sportsback

Autobedrijf Otto de Gooijer Rhenen

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundige- en servicegerichte team staat u graag te woord.

Webshop