Reviews Otto de Gooijer

Autobedrijf Otto de Gooijer wordt door haar klanten beoordeeld met een 9.6 / 10 op basis van 984 referenties.

9 / 10

Service zoals het hoort!

In Augustus 2022 heb ik hier de auto gekocht waarvan ik mezelf al van jongs af aan in zag rijden! Mooie showroom en aardige mensen. Na 2 maanden moest ik helaas wel naar een garage bij mij in de buurt omdat mijn rechter achterwiel aan liep. Er bleek wat versleten te zijn. Hierover heb ik contact gehad met Otto en hebben zij keurig de onderhoud kosten betaald. Alles verliep professioneel en vlot maar bovenal zeer vriendelijk. Otto de Gooijer hecht waarde aan zijn naam en handels merk en dat zie je!

9 / 10

Efficiënt en attent

Men had zich goed voorbereidt op de onderhoudsbeurt en apk keuring. Alle benodigde vervangingsonderdelen waren al in huis, zodat de auto, gebracht om 8.00 uur al om 11.30 opgehaald kon worden. Dit was wel de eerste- maar zeker niet de laatste keer dat wij mijn auto en ook die van mijn vrouw hier in onderhoud zullen geven.

9 / 10

Goed en klantvriendelijk bedrijf.

Wordt goed geholpen. Heel klant vriendelijk en vindt het een goed autobedrijf. Breng graag mijn auto weg voor goed onderhoud ect.

10 / 10

De juiste auto voor ons gevonden.

Wij vonden de manier hoe we geholpen werden zeer prettig maar ook vrijblijvend we werden niet zo opdringerig behandeld. We kregen raadt, aan ons wat er mee te doen. Uiteindelijk vonden we de juiste auto voor ons.

10 / 10

snel en vakkundig geholpen

Ik wilde nieuwe betere verstraler koplampen en andere verlichting op mijn Jeep hebben. Dit snel geregeld en vakkundig gemonteerd.

9 / 10

Top bedrijf

Goed, betrouwbaar, vakkundig vriendelijke, professionele Auto bedrijf. Aanrader

10 / 10

Betrouwbaar

Super autobedrijf

10 / 10

Uitstekend

Goede sevice en prettige mensen

10 / 10

Top bedrijf

Wat een TOP bedrijf zeer goed en correct geholpen bij de aankoop van een occasion Jaguar XK8 Cabrio. Mocht bij een Jaguar specialist nog diverse rubbers laten vervangen en de factuur naar Otto de Gooijer laten sturen. ( moet nog gebeuren) Kan iedereen dit bedrijf aanraden! Otto en je team dank voor de goede service

9 / 10

Wederom weer fijn geholpen

Het is fijn om je vaste garage en autoverkoper te hebben. En we komen hier al tientallen jaren. Onze auto loopt altijd als een zonnetje.

10 / 10

Zoals de score zeg, uitstekend.

Goed ontvangen, duidelijke uitleg, leuk praatje en een mooie auto.

10 / 10

Prima!

Vriendelijke mensen en een prima service!!! Een aanrader!

10 / 10

Je wordt warm ontvangen

Goede service

10 / 10

Fantastich!

Langs gegaan bij de garage om aan te geven dat de de auto niet start. Meteen een draagbare accu meegekregen. Auto er heen gebracht en dezelfde dag stond de auto weer klaar met een nieuwe accu. Echt een topervaring!! Bedankt Jan.

10 / 10

Helemaal top

Klant vriendelijk Snelle service

10 / 10

Werkelijk fantastisch goed en snel geholpen bij noodgeval!

Werkelijk fantastisch goed en snel geholpen bij noodgeval!

9 / 10

Top Bedrijf

nvt

10 / 10

Klacht serieus genomen , goed verholpen

Na aankoop occasion kreeg de auto bij koud wegrijden een rare 'rammel'. Bij aankomst bij de garage natuurlijk niets meer van te horen. Toch heeft Otto de suto een dag voor onderzoek 'ingenomen' en terwijl ik de beschikking had over een prettige leenauto is de auto binnenste buiten gekeerd en is het euvel gevonden en verholpen. En dat overigens na een bijzonder prettig aankoop- en inruil proces, alsook vragen beantwoord te hebben gekregen over iets anders. Ons vertrouwen in deze garage is dus groot.

8 / 10

Duidelijkheid

Prettig geholpen ook bij een kapotte schakelaar

10 / 10

Uitstekende service

Zeer klantgericht, professioneel, snel en vriendelijk

10 / 10

Vriendelijk en correct bedrijf

Prima bedrijf, auto gekocht en na 2 weken geen plezier mee, na wat onderhandelen een andere gekocht en nu zeer tevreden.

10 / 10

Super goeie service

Hele fijne verkoper en goeie service en snelle levering. En lekkere koffie. En prachtige auto's.

10 / 10

Uitstekend

Er brandde een lampje en meteen werd er door het garagebedrijf naar gekeken en het probleem werd opgelost. Ik ben niet anders gewend.

9 / 10

Goed

Goede service

9 / 10

Zeer goed

APK en kleine onderhoudservice uitgevoerd, in overleg de nodige reparaties gedaan.

Webshop