Occasion lease

Occasion lease is bij ons mogelijk op basis van de leasevorm financial lease. Met ruim 100 occasions op voorraad, hebben wij altijd wel een lease occasion die aansluit bij uw wensen. U bekijkt onze occasions overzichtelijk op ons online occasionoverzicht.

Financial lease calculator

  Stap 1: Voertuig

  Merk
  Selecteer een auto

  Stap 2: Inruilen

  Wilt u een auto inruilen?
  Kenteken
  Kilometerstand
  Geschatte waarde
  Bijzonderheden

  Stap 3: Aanbetaling

  Wilt u een aanbetaling doen?
  Aanbetalingsbedrag

  Stap 4: Financiering

  Looptijd
  Slotsom
  Slotsom bedrag
  Leaseprijs per maand
  Verkoopprijs auto0,- Inruilwaarde auto0,- Aanbetaling0,- Slotsom0,-
  Financieringsbedrag0,-

  Een occasion leasen heeft vele voordelen ten opzichte van het leasen van een nieuwe auto. Zo hebben jonge occasions de grootste afschrijving al gehad, maar zijn deze auto’s vaak nog in nieuwstaat. Hierdoor komt de leaseprijs bij occasionlease veel lager uit dan bij het leasen van een gelijkwaardige nieuwe auto.

  Occasion leasen zowel zakelijk als privé

  Bij Autobedrijf Otto de Gooijer bieden we lease occasions aan voor zowel zakelijke lease als privé lease. Hoewel het leasen van jonge gebruikte auto’s vooral bij ondernemers zeer populair is, is dit ook voor een particulier een zeer interessante optie. De lage leaseprijzen van financial lease zijn namelijk zowel voor ondernemers, als voor particulieren interessant.

  Onderhoud lease occasions

  Het is voor u belangrijk om te weten dat bij financial lease occasions geen onderhoudscontract zit. Vanzelfsprekend kunnen wij in onze werkplaats wel al het onderhoud voor uw occasion verzorgen. Zo bent u verzekerd van vertrouwde en professionele reparatie, schadeherstel en onderhoud.

  De hoogte van het leasebedrag is afhankelijk van de aanschafprijs van de lease occasion, of u een auto inruilt, de eventuele slotsom en de leasetermijn. Het is goed om te weten dat het leasen van een occasion ook mogelijk is met een korte looptijd, namelijk al vanaf 12 maanden. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de voorwaarden die voor u het meest gunstig zijn! Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom!

  Webshop