Tweedehands auto kopen

Bekijk onze tweedehands auto's

Een tweedehands auto kopen kan tijdsintensief zijn. Immers is het aanbod groot en wilt u precies die tweedehands auto vinden die bij u past, betrouwbaar is en voor een goede prijs te koop staat. Binnen ons autobedrijf hechten wij veel waarde aan het hebben van een ruim en gevarieerd aanbod en het leveren van een betrouwbare, goede service. De verkoop en het onderhoud van tweedehands auto’s is dan ook iets waar wij om bekend staan in Rhenen en de wijde omgeving.

Drie belangrijke punten bij het kopen van een tweedehands auto

De tweedehands auto die bij u past: in onze ruime showroom in Rhenen hebben wij altijd meer dan 100 tweedehands auto’s te koop staan. Kortom, wij hebben bijna altijd wel een auto die aansluit bij uw wensen.

Betrouwbaarheid: ons autobedrijf is aangesloten bij de BOVAG. Een tweedehands auto kopen doet u bij ons dan ook met een gerust hart. Wij verkopen namelijk alleen auto’s waarvan wij zeker zijn dat ze in een optimale conditie zijn. Ervaar dit zelf ook tijdens het maken van een proefrit!

Goede prijs: een goede prijs hangt in onze ogen ook weer af van de betrouwbaarheid. Zoals algemeen bekend is, kan het kopen van een tweedehands auto van een particulier goedkoper zijn. Echter zit hier een enorm risico aan omdat u geen enkele vorm van garantie heeft. Komt u achteraf voor een vervelende verrassing te staan? Dan zult u zelf voor deze kosten moeten opdraaien. Onze auto’s worden altijd nauwkeurig gecontroleerd voordat wij deze verkopen. Zo weet u zeker dat u lang plezier van uw tweedehands auto zult hebben!

Ons aanbod tweedehands auto’s

Binnen ons aanbod tweedehands auto’s heeft u een ruime keuze qua merken en modellen. Ons aanbod wisselt, maar wij hebben altijd prachtige tweedehands auto’s van de onderstaande merken. Klik op de logo’s om onze tweedehands auto van het desbetreffende merk te bekijken of bekijk ons gehele aanbod hier.

Tweedehands Volkswagen kopen

Mercedes tweedehands auto

Audi tweedehands auto te koop

Tweedehands auto kopen van BMW

Tweedehands Volvo kopen

Tweedehands auto kopen in Rhenen

U bent van harte welkom in onze showroom in Rhenen! Loop gerust eens binnen om onze tweedehands auto’s te bekijken. Bij interesse is het uiteraard mogelijk om een proefrit te maken. Tevens is het mogelijk om onze showroom in de avonduren (dus buiten openingstijden) te bezoeken. Maak hiervoor een afspraak via ons online contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer (0317) 61 91 11.