Referenties Otto de Gooijer

Autobedrijf Otto de Gooijer wordt door zijn klanten beoordeeld met een 8.8 / 10 op basis van 523 referenties.

over

20 april 2019

Prima

Beoordeling: 7.7 / 10

over

18 april 2019

Ik heb laatst mijn VW scirocco bij Otto gekocht. Deze koop ging vrij rap, na een goed gesprek een proefrit gemaakt, na de proefrit beviel de auto mij zeer goed en besloot deze te kopen (zonder bovag garantie). Na het weg rijden met nieuwe aangeschafte auto gebeurde er iets geks. De auto trok niet meer voorbij de 3000 toeren. Ik ben gelijk terug gereden om het te melden, de verkoper reed zelf even in de auto maar het probleem was verdwenen. Ik ben naar huis gereden waarbij het probleem zich niet meer voordeed. Toch die avond begon het probleem zich weer voor te doen. Waarbij ik Otto belde en mocht met de auto langs komen zodat ze het probleem konden analyseren en verhelpen. Het probleem kon niet direct opgelost worden . Ik kreeg vervangend vervoer zodat zij het probleem konden oplossen. na het repareren en doorgrondig uittesten van mijn auto kon ik deze 2 dagen later weer ophalen. En het was opgelost! Ik kreeg nog een taart mee voor de aankoop van mijn auto. Ondanks dat ik geen Bovag garantie erbij heb gekocht heeft Otto mij toch geholpen. De auto rijd heerlijk, ik ben er super blij mee.

Beoordeling: 8.7 / 10

over

16 april 2019

Aanschaf gebruikte auto

Beoordeling: 10 / 10

over

16 april 2019

Klantgericht en vriendelijk en goede service

Beoordeling: 9 / 10

over

10 april 2019

Onderhoud en/of APK

Beoordeling: 8.7 / 10

over

3 april 2019

Andere reden

Beoordeling: 9 / 10

over

3 april 2019

Ik ben erg bij met de auto en hij stond klaar met een mooie rode strik erg leuk en de taart die we er bij kregen was erg lekker nog bedankt ook bedankt voor de goede service dat ik terug kon na 2 dagen dat er een lampje begon te branden en dat hij net uit ging toen ik bij jullie was toch hebben jullie hem even na gekeken.Jullie zijn een TOP bedrijf

Beoordeling: 10 / 10

over

29 maart 2019

Reparatie en/of schadeherstel

Beoordeling: 8.3 / 10

over

23 maart 2019

Netjes bedrijf, erg vriendelijk geholpen.

Beoordeling: 8.3 / 10

over

22 maart 2019

Vriendelijk, goede service, ook al was de monteur al van plan om naar huis te gaan.Prijs kwaliteit, het is een hoop geld, maar dat betaal je overal.

Beoordeling: 9.3 / 10