Referenties Otto de Gooijer

Autobedrijf Otto de Gooijer wordt door haar klanten beoordeeld met een 8.8 / 10 op basis van 1615 referenties.

10 / 10

Een goede persoonlijke begeleiding.

9 / 10

Wederom top geholpen

10 / 10

Uitstekend

9 / 10

Vriendelijk, goed bereikbaar, hele goede service waarbij de klant centraal staat.

8 / 10

Vriendelijk en correct

10 / 10

Goede kwaliteit service

8 / 10

Snelle en vriendelijke behandeling

8 / 10

Jaren klant van de Gooijer tot volle tevredenheid

9 / 10

9 / 10

8 / 10

Zeer netjes geholpen, ook na de koop! Waarbij de service bij de meeste bedrijven stop kan je hier gewoon terug komen als er iets niet werkt. En wordt het netjes opgelost!!

9 / 10

Een fris autobedrijf waar je als klant prettig wordt ontvangen. Bij autoproblemen word je vakkundig geadviseerd en geholpen, waarbij een duidelijke uitleg over het ‘hoe’ en ‘waarom’ de standaard is. Men neemt graag de tijd voor je en zorgt ervoor dat je zonder zorgen weer de weg op kan.\r\n\r\nOp basis van mijn ervaringen is het bedrijf zeker aan te raden.\r\n

9 / 10

Zeer goed en snelle afwikkeling

8 / 10

Heer Otto is een keurig nette man,doet het netjes.

8 / 10

Vriendelijk, zakelijk, bekwaam

10 / 10

Zo als altijd goed \r\n\r\nVoor mij echt geen andere autobedrijf ze zijn hier vriendelijke en mee denkend \r\n

8 / 10

Leuk geholpen, goede aftershave ook bij garantiekwestie

10 / 10

10 / 10

alle ervaring zijn positief

9 / 10

9 / 10

10 / 10

Al 30 jaar krijg ik daar prima service.

9 / 10

vriendelijke, goede services en geen verrrassingen

8 / 10

Prima

9 / 10

Ik heb laatst mijn VW scirocco bij Otto gekocht. Deze koop ging vrij rap, na een goed gesprek een proefrit gemaakt, na de proefrit beviel de auto mij zeer goed en besloot deze te kopen (zonder bovag garantie). \r\nNa het weg rijden met nieuwe aangeschafte auto gebeurde er iets geks. De auto trok niet meer voorbij de 3000 toeren. Ik ben gelijk terug gereden om het te melden, de verkoper reed zelf even in de auto maar het probleem was verdwenen. Ik ben naar huis gereden waarbij het probleem zich niet meer voordeed. Toch die avond begon het probleem zich weer voor te doen. Waarbij ik Otto belde en mocht met de auto langs komen zodat ze het probleem konden analyseren en verhelpen. Het probleem kon niet direct opgelost worden . Ik kreeg vervangend vervoer zodat zij het probleem konden oplossen. na het repareren en doorgrondig uittesten van mijn auto kon ik deze 2 dagen later weer ophalen. En het was opgelost! Ik kreeg nog een taart mee voor de aankoop van mijn auto. Ondanks dat ik geen Bovag garantie erbij heb gekocht heeft Otto mij toch geholpen. De auto rijd heerlijk, ik ben er super blij mee.

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 22