Is uw auto al winterklaar?

Nu de winter steeds meer haar weg weet te vinden in Nederland, stijgt het aantal pechgevallen ook. Door de kou is er een grotere kans dat onderdelen het begeven. Tevens vinden er in de winter meer ongevallen plaats. Gladheid en regen kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen. Zeker wanneer uw auto niet winterklaar is!

Complete wintercheck voor €20,-

Om te zorgen dat u veilig en verantwoord de weg op kunt, hebben wij de wintercheck in het leven geroepen. Voor slechts €20,- controleren wij uw auto op de onderdelen die het meeste invloed hebben op uw veiligheid in de winter. Denk bijvoorbeeld aan (winter)banden, verlichting, ruitenwissers, etc. Tevens kijken wij naar onderdelen die door de koude temperaturen nog wel eens kunnen zorgen voor een pechgeval. Denk hierbij aan de radiateur, accu, v-snaar, veren en het uitlaatsysteem.

Wilt u de wintercheck door ons laten uitvoeren? Plan hier een afspraak in voor de wintercheck!

Winterbanden

Bent u van plan om op wintersport te gaan? Zorg er dan voor dat u op winterbanden rijdt. In Duitsland en Oostenrijk is het namelijk verplicht om op winterbanden te rijden in winters weer. Ook voor andere gebieden is het aan te raden om op winterbanden te rijden ten behoeve van uw veiligheid. Lees hier alles over het voordeel van winterbanden en plan direct een afspraak in.