Tweede Paasdag geopend

Op Tweede Paasdag (maandag 2 april) zijn wij van 10:00u tot 16:00u geopend. Kom dus gerust langs en kijk en vergelijk meer dan 100 occasions met elkaar.Uiteraard kunt u ook een proefrit maken. Kortom, kom langs en geniet van onze ruime keuze. Want of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto of juist een luxe limousine, bij ons slaagt u gegarandeerd! Tot ziens op 2e Paasdag!

Autobedrijf Otto de Gooijer is een begrip in de Vallei-regio. Al tientallen jaren verkoopt dit bedrijf kwaliteitss occasions in verschillende prijsklassen. Een ding staat bij Otto de Gooijer altijd voorop: absolute topkwaliteit en een goede service. Wilt u uw nieuwe auto financieren of indien zakelijk aangeschaft financial leasen? Op onze site kunt u dankzij een eenvoudige calculator snel inzicht krijgen in uw maandlasten. Onze voorwaarden zijn transparant en helder. Zo bent u verzekerd van een passende financiering.

Ook na de koop houdt onze service niet op. In onze moderne werkplaats onderhouden wij alle merken en type auto’s. Met goed gekwalificeerd personeel en de modernste apparatuur houden wij uw auto in topconditie. Bovendien zijn onze tarieven aangenaam scherp waardoor goed onderhoud bij Otto de Gooijer niet duur hoeft te zijn!

Op Tweede Paasdag is het extra goed zaken doen. Uiteraard kunt u een proefrit maken zodat u zelf de juiste keuze maakt uit ons enorme aanbod. In Rhenen, Veenendaal en ver daarbuiten zijn wij een van de grootste aanbieders van kwaliteits occasions. Zo hebben we altijd een ruime sortering van Audi, BMW en Mercedes occasions in verschillende prijsklassen.

Ons bedrijf is centraal gelegen aan de N233 in Rhenen, nabij de A12 en A15. Bij Autobedrijf Otto de Gooijer vindt u een ruim aanbod van jong gebruikte (dealer onderhouden) auto’s en bedrijfswagens van diverse merken in alle prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto en bedrijfswagen, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie. Tevens bent u bij ons aan het goede adres voor onderhoud en/of reparatie aan uw auto. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, ons vakkundig en servicegerichte team staat u graag te woord.

 

header-foto-Otto-de-Gooijer-Rhenen-pasen