Nieuws september 2018

De SKODA Octavia is al jaren een doorslaand succes. Bij SKODA is het niet voor niets al jarenlang de spil van het SKODA-programma. De royale middenklasser, die in zijn eerste gedaante in 1996 het levenslicht zag, blonk al uit in een broodnuchtere cocktail van heel veel ruimte, een goede bouwkwaliteit en betrouwbare en fijne motoren. … Lees meer »

De Ford Ka is sinds jaar en dag een succesnummer in het meest compacte autosegment. Geen wonder, deze editie van de Ka is origineel gelijnd, rijdt enorm volwassen en heeft een gunstig prijskaartje. Deze keer test Otto de Gooijer uit Rhenen voor u de Ford Ka waarvan er nu enkele van op voorraad zijn als … Lees meer »

Veelrijders zijn altijd op zoek naar een auto die niet alleen voor het hart maar ook voor de portemonnee de beste keuze is. Dus het liefst een exemplaar met een gunstige aanschafprijs, een mooie vormgeving en goede prestaties. Een droomauto dus…of toch niet? Otto de Gooijer uit Rhenen maakt dromen waar dankzij de krachtige en … Lees meer »