Powersaver: Volvo V40 D2

Veelrijders zijn altijd op zoek naar een auto die niet alleen voor het hart maar ook voor de portemonnee de beste keuze is. Dus het liefst een exemplaar met een gunstige aanschafprijs, een mooie vormgeving en goede prestaties. Een droomauto dus…of toch niet? Otto de Gooijer uit Rhenen maakt dromen waar dankzij de krachtige en zuinige Volvo V40 D2. Met recht een ‘powersaver’! Maak zelf maar eens een proefrit

Power bij Otto de Gooijer met de Volvo V40
Maar liefst 115 pk’s staan paraat en die zorgen voor bijzonder goede prestaties. Wat dacht u van een sprintje van 0 naar 100 km/u in 10 seconden? Hierdoor kunt u de fraai vormgegeven  achterzijde van deze V40 vaak aan uw medeweggebruikers laten zien. De voorwaartse versnelling is ronduit spectaculair te noemen. Niet in de laatste plaats door het riante koppel. Kracht en souplesse in overvloed.

Volvo V40 te koop bij Otto de Gooijer
 ‘En hoe zit het dan met de zuinigheid?’ zult u zich afvragen. De speciale eco-banden, het verlaagde onderstel en nog een serie aanpassingen garanderen een laag verbruik. In de praktijk is ruim 1 op 20 goed haalbaar. Volvo geeft zelfs 1 op 30,3 op als gemiddeld verbruik. Motorisch valt er op deze Volvo dan ook helemaal niets aan te merken. Dat de V40 een succesnummer is, verbaast ons niets. De vormgeving ‘klopt’, het interieur is bijzonder mooi afgewerkt en, als vanouds, monteert het Zweedse merk een stel uitstekende stoelen in de auto waarop je het probleemloos vele uren volhoudt. Niet onbelangrijk voor een auto die veel zakelijke kilometers zal  afleggen.

Complete en betaalbare tweedehands Volvo V40 bij Otto de Gooijer
De testauto is een complete uitvoering waardoor de vele kwaliteiten van de V40 nog extra worden benadrukt. De sportieve uitrustingdetails, de mooie velgen en de chique bekleding geven de auto exact de juiste uitstraling. Het is echt een hebbeding in deze uitvoering en ook op dit punt laat Volvo dromen daadwerkelijk uitkomen. Want zelfs in deze uitvoering is de V40 niet onbetaalbaar. Voor € 12.950,- staat deze Volvo uit 2013 voor de deur inclusief de genoemde opties. Gezien de geboden waar is dat een zeer aantrekkelijk aanbod. Want zeg nu zelf: wie wil er geen kwaliteitsauto die uitstekende prestaties levert, er goed uit ziet, en je portemonnee ontziet? Precies! Een proefrit bij Otto de Gooijer doet de rest. Wedden dat u ook onder de indruk bent van deze ‘powersaver’? Veel plezier!

Klik hier voor meer informatie