Nieuws november 2018

SEAT staat bekend als aanbieder van sportief ogende en sportief rijdende auto’s. De Ibiza en Leon hebben wat dat betreft het Spaanse merk flink op de kaart gezet. Past de nieuwe Ateca in het rijtje? Otto de Gooijer test het voor u met dit fraaie zwart metallic exemplaar uit 2016. SUV van SEAT De allereerste … Lees meer »

Mercedes-Benz G-Klasse 63 AMG  In 5,0 seconden met een meer dan tweeënhalve ton zware G-Klasse vanuit stilstand naar 100 km/h. Het blijft een aparte ervaring en behoort tot de mogelijkheden met deze fraaie G-Klasse in AMG 63-uitvoering. Dit perfect verzorgde en origineel Nederlandse exemplaar uit 2013 kent een lage kilometerstand en dat kwalificeert dit rijdende … Lees meer »

De Peugeot 208 is het geluksnummer van Peugeot. Immers, de auto heeft alle ingrediënten in handen om te slagen. Een sportief voorkomen, moderne techniek en, gezien de compacte buitenmaten, enorm veel ruimte. Een comfortabele alleskunner die Peugeot beslist het nodige succes heeft gebracht. Otto de Gooijer gaat op pad met de 208 1.2 VTi, die … Lees meer »

Wie kent ze niet? De opvallend bestickerde zwarte bestelauto’s van Bakkerij de Jong rijden dagelijks door de regio. Met de prominent op het dak geplaatste XL-uitvoering van het alom bekende saucijzenbroodje zijn de auto’s niet te missen in het straatbeeld. Autobedrijf Otto de Gooijer staat garant voor het feilloos functioneren van de opvallende bestelwagens. Bakkerij … Lees meer »

Het gaat niet meer lang duren voordat de eerste vrieskou ons land bereikt. Dat betekent dat met name auto’s die buiten staan in goede conditie moeten zijn. De accu is misschien wel het meest cruciale onderdeel. Otto de Gooijer vertelt je waarom. De ontwikkeling van accu’s gaat snel, ze worden steeds beter en gaan minder … Lees meer »