Nieuwe website online!

Onze website is in een nieuw jasje gestoken!

Wij hebben achter de schermen hard gewerkt aan enerzijds een nieuw design en anderzijds een uitbreiding van de mogelijkheden op onze website. Beide zouden ervoor moeten zorgen dat u nog makkelijker uw weg vindt op onze website! Wij hopen dat wij u op deze manier nog beter van dienst zijn.

Onze nieuwe website is tevens volledig responsive opgebouwd. Dit wil zeggen dat onze website er prachtig uitziet op ieder type scherm (pc, tablet en telefoon). Dus ook als u op weg bent, kunt u eenvoudig over onze website navigeren.

De (nieuwe) mogelijkheden

Zoals we al zeiden zijn er een aantal nieuwe mogelijkheden gecreëerd. Hiernaast zijn de mogelijkheden die al bestonden op onze ‘oude’ website opgepoetst. Wij zetten ze voor u op een rij:

  • Occasion Alert: in onze Occasion Alert geeft u een aantal zoekcriteria op waaraan uw nieuwe auto dient te voldoen. Wanneer er een occasion bij ons binnenkomt die aan uw zoekcriteria voldoet, ontvangt u automatisch een notificatie per e-mail met de desbetreffende occasion(s).
  • Leasecalculator: middels onze leasecalculator berekent u eenvoudig het leasebedrag dat u per maand kwijt zou zijn aan een van onze occasions. Opvolgend kunt u een vrijblijvende offerte hiervoor aanvragen, zowel privé als zakelijk!
  • Inruilformulier: het is voor u mogelijk om een inruilverzoek in te dienen en direct aan te geven of u hierbij geïnteresseerd bent in een van onze occasions.
  • Werkplaatafspraak: het is voor u mogelijk om direct een werkplaatsafspraak aan te vragen.
  • Diverse mogelijkheden: op de detailpagina’s van onze occasions vindt u tal van mogelijkheden. Zo kunt u eenvoudig een proefrit aanvragen, de auto doorsturen naar een bekende of uwzelf, een vraag stellen over de occasion, het leasebedrag berekenen of een inruilverzoek indienen voor deze occasion.

Still under construction

In onze visie is het belangrijk dat wij onze website door blijven ontwikkelen. Zo zal onze website in de komende periode nog regelmatig worden uitgebreid en aangepast, zodat wij u nóg beter van dienst kunnen zijn. Blijf dus zeker regelmatig onze website bezoeken om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen!