Nieuws juni 2018

Een rijdend icoon, deze inmiddels klassieke Mercedes-Benz G-Klasse die in 1978 op de markt kwam. Tot op de dag van vandaag is deze onvervalste terreinwagen nieuw te koop. Vergis je echter niet: onder de kap ligt een hypermoderne BlueTEC dieselmotor en die zorgt er voor dat de stoere Benz verrassend modern is in de dagelijkse … Lees meer »

Otto de Gooijer heeft een occasions waar je echt vrolijk van wordt! Alweer sinds 2014 is deze editie van de Citroën C1 een vaste klant op de Nederlandse wegen. Na destijds bijna 10 jaar trouwe dienst van z’n voorganger, vond het Franse merk het de hoogste tijd om met een compleet nieuw model te komen. … Lees meer »

Dit type Mercedes-Benz B-Klasse werd in 2012 geïntroduceerd. De compacte MPV-achtige auto was altijd al een fijn, praktisch en ruim vervoermiddel. Deze toenmalig nieuwe versie gooide er in alle opzichten nog een flinke schep bovenop. Met als belangrijkste winst: de B-klasse is nu naast handig en degelijk ook ontzettend leuk geworden! Zeker in de uitvoering … Lees meer »

Maak bij Otto de Gooijer in Rhenen een proefrit met deze perfect onderhouden Mercedes-Benz C Klasse in een luxe uitvoering. Bij wijnliefhebbers loopt het water in de mond als ze oog in oog staan met een echte ‘Grand Cru’. Deze selecte groep verfijnde wijnen staat borg voor vakmanschap, bewezen hoge kwaliteit en een rotsvaste reputatie … Lees meer »